FORUM TV-SATП`ятниця
03.05.2024, 01:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 14.08.2014, 13:46 | Повідомлення # 1756
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Сьогодні на Першому розпочнеться телемарафон

«Про головне»: гуманітарна допомога Донецькій та Луганській областям




Сьогодні, 14 серпня об 11.00 в ефірі Першого національного стартує спеціальний проект «Про головне» - телемарафон, присвячений відправленню в Донецьку і Луганську області автоколон із товарами першої необхідності. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

З Києва, Харкова та Дніпропетровська вантаж із гуманітарною допомогою вирушить на схід України. Перший національний стежитиме за переміщенням колон наживо. Під час марафону очікуються включення із цих трьох міст і спілкування з керівництвом міністерств і відомств у студії та на місці подій.

Ведучий -Олесь Терещенко.

14.08.2014




RATVODДата: Середа, 20.08.2014, 10:53 | Повідомлення # 1757
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
«Інтер» покаже документальний фільм про зйомки

теленовели
«Поки станиця спить»




30 серпня на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва «Поки станиця спить. Фільм про фільм». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Стрічка вийде в ефір о 8.35.

На початку січня на телеканалі «Інтер» вийшла перша серія багатосерійної мелодрами «Поки станиця спить», в якому йшлося про кохання трьох головних героїв - Альони, Степана та Марисі. Тоді ж виникла ідея зняти документальний фільм про те, як проходять зйомки телероману.

«Мало хто знає, що ідея любовного трикутника серіалу «Поки станиця спить» була запозичена з давньою біблійної легенди, про те, як Яків полюбив красуню Рахіль, і щоб отримати її в дружини, був змушений 7 років працювати на її батька. Але після закінчення цього терміну Якова чекало розчарування. Його змусили одружитися на старшій сестрі Рахілі - Лії. За сім років їх шлюбу у них народилося 6 дітей, але Яків, як і раніше любив Рахіль. Ревнощі, заздрість, суперництво і трагедія шлюбу без любові... Дуже довго сценаристи думали, як використати цей захоплюючий сюжет. В сучасних «декораціях» він втрачав свої фарби. І тоді вирішено було помістити героїв у козацьку станицю», - анонсує телеканал розповідь про народження сюжету серіалу.

Вперше на території України та Росії для зйомок серіалу були збудовані не тільки павільйонні декорації, а й масштабні вуличні. В 50-ти кілометрах від Києва кіношники побудували козацьку станицю, а також будинки і вулиці двох повітових міст. Спеціально для серіалу деяким акторам довелося навчитися скакати на конях. Іноді на знімальному майданчику присутні каскадери, але більшість трюків актори виконували самі. Актори серіалу в документальному фільмі розкажуть телеглядачам не тільки про перипетії своєї кіношної життя, а й «впустять» в своє особисте життя.

Героями документального фільму стануть актори Дмитро Назаров, Олександр Мохов, Катерина Олькіна, Зоряна Марченко, В'ячеслав Дробинков, режисери Олена Циплакова і Бата Недич, сценарист Наталія Козловська та інші.

Автор сценарію документального проекту «Поки станиця спить. Фільм про фільм» - Олена Єлагіна, режисер - Оксана Струтинська, оператор - Влад Дегтярь.

Нагадаємо, з 6 січня телеканал «Інтер» почав показ 250-серійної теленовели «Поки станиця спить». Виробництво стрічки здійснювала компанія Валентина Опалева «Мостелефільм». Знімали картину два режисера - Бата Недич («Зцілення любов'ю», «Випадковий запис») та Олена Циплакова («Кармеліта: Циганська пристрасть», «На тебе уповаю»).

19.08.2014



RATVODДата: П`ятниця, 22.08.2014, 20:10 | Повідомлення # 1758
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканалу « Меню-ТВ » оголошено

попередження через відсутність мовлення




У зв’язку з відсутністю мовлення супутникового телеканалу «Меню-ТВ» оголошено попередження. Упродовж двох тижнів ліцензіат має привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії та чинного законодавства.

Позапланова перевірка, проведена Національною радою 4 серпня цього року, зафіксувала порушення компанією частини сьомої статті 27 та частини восьмої статті 28 Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

Як пояснило керівництво телеканалу, компанія опинилася у скрутному фінансовому становищі у зв’язку із нестабільною економічною, політичною та військовою ситуацією в Україні. У липні ТОВ «ІЛОНІТ-ТВ» повністю виконало свої грошові зобов’язання перед супутниковим ретранслятором.

Ліцензіат планує відновити сигнал телеканалу «Меню-ТВ» на початку вересня.



RATVODДата: Четвер, 11.09.2014, 14:29 | Повідомлення # 1759
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Третій сезон « 1 за 100 годин »

на каналі « Україна » - 20 вересеня




20 вересня 10:00 на каналі «Україна» стартує новий сезон суботнього сімейно-ремонтного реаліті «1 за 100 годин». У третьому сезоні команда проекту візьметься «зцілювати ремонтом» найскладніші стосунки, - повідомляє прес-служба.

Ремонт квартири і відносин в новому сезоні належить пройти 13 подружнім парам. Головний принцип реаліті залишається незмінним: у глави сімейства є 100 годин, щоб відремонтувати житло, і заробити в сімейний бюджет 30 000 гривень.
Зцілювати сімейні відносини ремонтом будуть ведучі шоу - психолог Ольга Евланова і архітектор Сергій Бобак.
Ольга допомагатиме жінкам поліпшити взаємини в сім'ї: вона знайде «корінь» проблеми подружніх сварок і усуне його. А дизайнеру і архітектору Сергію Бобак належить навчити чоловіків стати справжніми господарями своїх будинків, облагородивши їх якісним ремонтом і заробивши 30 000 гривень.

Ольга Евланова, ведуча «1 за 100 годин»: «1 за 100 годин» - для мене більше, ніж робота. Мені подобається, що тут все по-справжньому. Це не придумані персонажі, а справжні люди з їх реальними проблемами. І складні життєві ситуації, в яких кожен учасник, завдяки проекту «1 за 100 годин» може знайти нові рішення. У нас команда професіоналів, готових підтримати, допомогти і навчити. Нам важливо, щоб «зцілялися» не тільки герої програми, але і глядачі впізнавали актуальну для себе інформацію. Впевнена, що кожен знайде щось корисне ».
Сергій Бобак, ведучий «1 за 100 годин»: «У третьому сезоні формат вже усталений, тому маємо можливість присвятити себе тонкощам в дизайні. Герої - щирі й яскраві, проблеми відносин різні, але типові. Наша мета - мотивувати героїв вирішувати власні проблеми самостійно. Наш проект стає все більше про дизайн відносин в зміненому просторі. Буде цікаво! ».

Нагадаємо, що сімейно-ремонтне реаліті «1 за 100 годин» є проектом власного виробництва каналу «Україна». Його виробництвом займається продакшн-студія «телеприйом».
Третій сезон сімейно-ремонтного реаліті «1 за 100 годин» на каналі «Україна» щосуботи о 10:00, починаючи з 20 вересня.

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2014 займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,96%, рейтингом 1,98% за аудиторією старше 18 років, вибірка «50 тис. +». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2013 становить 97,2% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 41 млн. Осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. http://kanalukraina.tv

11 вересня 2014

9274051


RATVODДата: Четвер, 18.09.2014, 23:32 | Повідомлення # 1760
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
«Інтер» змінить програмну концепцію мовлення



«Інтер» змінює програмну концепцію з розважально-інформаційної на інформаційно-просвітницьку, повідомляє кореспондент «proIT».

Телеканал «Інтер» 17 вересня переоформив 3 ліцензії, змінивши програмну концепцію мовлення, інформують в прес-службі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Повідомляється, що з розважально-інформаційного телеканал перетвориться на інформаційно-просвітницький, зберігши при цьому в форматі фільмопоказ. За словами керівника регіональної служби «Інтера» Олександра Кравцова, таким чином компанія намагається виконувати чинне законодавство і привести у відповідність умови ліцензії реальному ефіру.

Телеканал збільшив частку інформаційно-аналітичних і публіцистичних передач, фільмопоказ, зменшивши при цьому частку розважальних, музичних та дитячих передач.

Крім цього «Інтер» прибрав з ефіру культурно-мистецькі програми.

17.09.2014

9274051
RATVODДата: П`ятниця, 19.09.2014, 12:10 | Повідомлення # 1761
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Новий сезон на ПЛЮСПЛЮС:

«Казка з татом», прем'єри від Disney та анімація Nickelodeon




В осінньому сезоні канал ПЛЮСПЛЮС покаже прем’єри від Disney, популярну у світі анімацію Nickelodeon, а також новий сезон «Казки з татом». Про це та інші прем’єри 9 вересня на презентації нового сезону повідомила генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

ПЛЮСПЛЮС вже є партнером Disney в Україні та підписав ексклюзивний контракт з американським каналом Nickelodeon. З листопада цього року мультфільми каналу транслюватимуться в ефірі ПЛЮСПЛЮС протягом 1 години на день.

1 жовтня в ефірі ПЛЮСПЛЮС стартує другий сезон 10-хвилиннної програми власного виробництва «Казка з татом». Триває підготовка третього сезону, в якому устами «зіркових» тат прозвучать казки, написані спеціально на замовлення каналу. У них йтиметься про чарівний світ героїв ПЛЮСПЛЮС. Історії проілюстрував арт-директор каналу художник Едуард Катихін.

«Другий сезон «Казки з татом» пройде під гаслом «Уявляйте неможливе та мрійте разом з дітьми». На глядачів чекають нові «зіркові» татусі та захоплюючі історії. А до Нового року в рамках проекту ми готуємо сюрприз. Наші герої піднімуть завісу світу ПЛЮСПЛЮС і запросять до своїх чарівних пригод. Це будуть казки про те, що близько дітям - їх проблеми та радості. Наші герої переживатимуть ті ж ситуації, що і наші діти», - зазначила Іванна Найда.

Також у новому сезоні канал покаже ще один мультсеріал власного виробництва - «Корисні підказки», який люблять не тільки діти, а і їх батьки. Тати, наприклад, дуже зацікавились випуском про те, грати «на слабо» чи не варто. «Корисні підказки» допоможуть зорієнтуватися в будь-якій ситуації. Наразі на ПЛЮСПЛЮСі – прем’єрний сезон, другий – у виробництві. Над проектом працювала відомий дитячий психолог Світлана Ройз.

Також у жовтні на каналі стартує другий сезон проекту «Це наше і це твоє». Він має здатність розворушувати в юних глядачах жагу до пізнання та повагу до рідного краю. Тут у простій та дотепній формі розповідаються цікаві факти про Україну, якими не можна не пишатися.

«Плануючи новий сезон, ми намагались показати наше захоплення потужністю дитячої уяви. Сподіваємось, що кожен з глядачів, незалежно від віку, з допомогою ПЛЮСПЛЮС зможе збудувати свій чарівний світ, в якому йому буде затишно та спокійно цієї осені», - зазначила генеральний продюсер каналу Іванна НАЙДА.

Крім того, канал запустив проект з брендового ліцензіювання. Наразі, майже розійшовся перший наклад зошитів (1 400 000 екземплярів) з героями ПЛЮСПЛЮС на обкладинках, у найближчих планах – випуск настільної гри.

Канал ПЛЮСПЛЮСрозважально-пізнавальний канал для сімей з дітьми шкільного та дошкільного віку.
Входить до групи «1+1 медіа» і удостоєний Національної телевізійної премії «Телетріумф».


10 вересня 2014

9274051


RATVODДата: П`ятниця, 19.09.2014, 12:17 | Повідомлення # 1762
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
« 1+1 » купив формат Rising StarБогуцький




Телеканал «1+1» купив формат Rising Star («Висхідна зірка»), який на сьогодні є найдорожчим шоу. Про це на конференції «Телебачення як бізнес» 18 вересня повідомив директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький.

У прес-службі «1+1» «Телекритиці» не змогли ані підтвердити, ані спростувати інформацію про купівлю цього формату.

Rising Star - формат ізраїльської компанії Keshet International. Прем'єра шоу відбулася в Ізраїлі у 2013 році на телеканалі Keshet Channel 2 і здобула рекордні показники перегляду. Формат було продано вже в понад 20 країн світу: США (ABC), Велику Британію (ITV), Іспанію (Atresmedia), Італію (Toro), Францію (M6 Group), Росію («Россия 1», шоу має назву «Артист»), Німеччину (RTL), Скандинавію (Nordisk), Угорщину (TV2), Бразилію (Rede Globo) and Португалію (TVI), Китай (CCTV-3).

Це інтерактивне талант-шоу, у якому учасники співають за екраном, у той час як глядачі голосують за них у режимі реального часу за допомогою спеціального безкоштовного додатку для ґаджетів, повністю інтегрованого в шоу.



Про те, що «1+1» має намір придбати цей формат, «Телекритика» писала ще на початку 2014 року.

18.09.2014

9274051


RATVODДата: Субота, 27.09.2014, 08:55 | Повідомлення # 1763
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» запускає інформаційний проект

«События недели. Дебаты»




У неділю, 28 вересня, на каналі Україна в рамках інформаційно-аналітичної програми «События недели» відбудеться прем'єра проекту «События недели. Дебаты». Про це повідомляє прес-служба каналу.

«События недели. Дебаты» виходитимуть щонеділі о 20:00. У прямому ефірі ведучий «Событий недели» Олег Панюта обговорюватиме найактуальніші питання тижня з гостями студії у форматі дебатів.

У прем'єрному випуску дві пари гостей дебатуватимуть з таких питань: «Для чого потрібна люстрація?» і «Як нам зберегти єдність України?».
Дебати на першу тему відбудуться між міністром юстиції України Павлом Петренком і членом Комуністичної партії Спиридоном Кілінкаровим. Другу - обговорять між собою депутат від партії «Свобода» Олександр Мирний і член партії «Опозиційний блок» Вадим Рабинович.

Директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Дмитро Бєлянський запевняє, що це не передвиборний проект, хоча в ньому будуть брати участь політики, що змагаються в парламентській гонці. Відтак, канал не планує закривати проект після виборів.

«Це не конкуренція політичних програм і не популістське змагання, хто наобіцяє більше, хоча всі гості під час виборів йдуть саме за цим. Це розмова по суті - по строго визначеній темі і в жорстких часових рамках, але з можливістю аргументувати свою позицію і скористатися правом на репліку. Такі розмови стали дефіцитом, незважаючи на велику кількість політичних ток-шоу. В «События недели. Дебаты» ми обговорюємо теми, які дійсно хвилюють суспільство. І ми не закриємо цей проект після виборів», - сказав пан Бєлянський.

Документальний проект департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» «События недели. Спецрепортаж» відтепер транслюватиметься по завершенні теледебатів - о 21:00.

Нагадаємо, що телеканал «Україна» переоформив програмну концепцію, збільшивши обсяги інформаційно-аналітичних програм. По буднях у каналу 7-7,5 годин інформаційного мовлення, по суботах - понад 4 години, по неділях - понад 3 години.

26.09.2014

9274051


RATVODДата: Субота, 27.09.2014, 09:11 | Повідомлення # 1764
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Перший національний запускає програму

«Чоловічий клуб»




27 вересня о 21.40 в ефірі Першого національного вийде перший випуск проекту «Чоловічий клуб». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма для чоловіків на теми спорту, риболовства, військової підготовки виходитиме по суботах. Ведучий - Дмитро Лазуткін.

У першому випуску «Чоловічого клубу» йтиметься про чимало чоловічих інтересів: вишкіл молодих бійців, які ніколи до того не тримали в руках зброю, у таборі під Києвом, особливості риболовлі на коропа, накачування м'язів, автодрифтинг і секрети муай-таю.

«Проект "Чоловічий клуб" одразу стартує із сюрпризу - вперше телеведучий не просто цікаво говоритиме і спілкуватиметься з гостями, а битиметься на справжньому рингу. Я вийду на ринг проти срібного призера чемпіонату України з тайського боксу - це буде унікальне змагання. А загалом ми щотижня будемо говорити про багато цікавих чоловічих тем, адже "Чоловічий клуб" - це завжди повний контакт із життям. Долучайтесь!», - анонсував ведучий Дмитро Лазуткін.

Нагадаємо, 16 липня на Першому національному стартувала програма «Перша студія», ведучим якої зможе стати кожен охочий. З 17 липня в ефірі телеканалу виходить програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода». 20 липня відбулась прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ. У середині серпня на Першому національному стартував авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time», який також вироблятиме НТКУ.

26.09.2014

9274051


RATVODДата: Субота, 27.09.2014, 14:28 | Повідомлення # 1765
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Новий випуск телепроекту «Крим. Реалії»

присвячений проблемам ЗМІ окупованого півострова




Наступний випуск телепроекту «Крим. Реалії» присвячений проблемам засобів масової інформації на окупованому Росією півострові, повідомляє сайт «Крим. Реалії».

Редакція програми шукає відповіді на запитання: «Чи є свобода слова в анексованому Криму? Чому самопроголошена влада видавлює журналістів з окупованого півострова? Чи потрібна кримчанам в таких умовах вільна преса, та що загрожує півострову, який буде позбавлений вільних медіа?».

Гості в студії - кримська журналістка Тетяна Рихтун та експерт з медіа-права Тарас Шевченко.

Програма виходить в ефірі телеканалу «24» у суботу о 18:3019:30 за сімферопольським часом) і неділю об 11:3012.30 за сімферопольським часом)

27.09.2014

9274051


RATVODДата: Неділя, 28.09.2014, 09:36 | Повідомлення # 1766
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Зміна параметрів мовлення

телеканалу "Lviv TV"




З 01.10.2014 року телеканал "Львів-ТБ міняє параметри мовлення.
"
Супутник Амос 2, 4 градуси західної довготи.

Частота прийому - 11646 Мгц,
символьна швидкість - 7500,
поляризація - горизонтальная.
Коефіціент корекции помилок (FEC) - 7/ 8.


9274051 Інформація з Оф.сайту телеканалу.
slavasamДата: П`ятниця, 03.10.2014, 19:30 | Повідомлення # 1767
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Харцизький телеканал «ТВ-Сфера» вийшов з-під контролю холдингу «Медіа Група Україна»




Медіахолдинг Ріната Ахметова «Медіа Група Україна» заявив, що де-факто втратив контроль над діяльністю міського телеканалу «ТВ-Сфера» у місті Харцизьку Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби холдингу.
«У зв'язку з подіями в регіоні операційна діяльність телеканалу та мовлення були тимчасово призупинені ще у липні 2014 року. Відновити операційну діяльність та мовлення на даний момент МГУ вважає неможливим. Тим не менш, за нашою інформацією, наразі здійснюються спроби самостійно, без участі та санкції МГУ відновити мовлення», - заявляють у холдингу «Медіа Група Україна».
Як повідомляє прес-служба, «у зв'язку із неможливістю здійснення операційного контролю над діяльністю телеканалу «ТВ-Сфера», а також ризиками мовлення каналу врозріз із загальними принципами МГУ та потенційно поза правовим полем України, «Медіа Група Україна» вживає юридичних заходів щодо приведення ситуації, яка склалася із зазначеним телеканалом, у правову площину».
«Телекритика» уточнила в прес-службі холдингу, чи йдеться про захоплення телеканалу терористами з «ДНР». У прес-службі повідомили, що вся інформація викладена в офіційному повідомленні, додати до якого їм нічого.
Нагадаємо, що телеканал «ТВ-Сфера» разом з телеканалами «Донбас» (Донецьк), 34 канал (Дніпропетровськ) і «Сигма» (Маріуполь) входив до складу «Регіональної Медіа Групи» у складі холдингу «Медіа Група Україна».

джерело
RATVODДата: Неділя, 05.10.2014, 21:12 | Повідомлення # 1768
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Телеканал "Індія ТБ" приготував глядачам

гостросюжетні і мелодраматичні фільми




Включайте в жовтні телеканал "Індія ТБ"! Вас чекають гостросюжетні фільми, героїв яких ви обов'язково полюбите! Бажаємо Вам приємного перегляду!

10 жовтня о 21:10 - "Легенда про Паласс Раджі"

За договором, підписаним в Шрірангапатнаме 18-го березня 1792, Типпи Султан, правитель Майсура, передав територію Малабара Британської Ост-Індської Компанії. Британці обклали своїх підданих непомірними податками і навіть зазіхнули на їх громадянські права. Всі правителі Малабара того часу були занадто слабкі, щоб кинути виклик британцям. І тільки один з них закликав народ до повстання. Паласс Раджа, правитель Коттаяма.

Режисер: Харіхаран

В ролях: Маммут, Шарат Кумар, Манодж Кей Джая та інші

Виробництво: Індія

17 жовтня о 21:10 - "Старе кафе"

Хто керує життям людини - сама людина або доля? У Файзі завжди був однозначну відповідь на це питання. Звичайно, своїм життям розпоряджається він сам, і ніхто інший! Навіть батько, який мріяв зайнятися з сином спільним бізнесом і відправив його вчитися до Європи, не очікував, що його син зробить все по-своєму і вивчатиме зовсім економіку ... Відучившись кілька років в Швейцарії, Файзі знайшов собі європейську подружку, роботу в Лондоні і навіть не думав повертатися назад в Індію. Але тут все-таки доля втрутилася в його плани в особі його чотирьох старших сестер.

Режисер: Анвар Рашид

В ролях: Дулкар Салман

Виробництво: Індія

24 жовтня о 18:10 - "Бунтівник"

Ріші мріє тільки про одне - знайти загадкового Стівена Роберта, якого ніхто і ніколи не бачив. Навіть одна згадка цього імені може коштувати людині життя ... Але Ріші не збирається так просто здаватися. Він дізнається, що єдиний, хто може вивести його до мети - довірена особа Стівена Роберта, Нану. А Нану обожнює свою єдину дочку Нандини. Залишається тільки зачарувати непокірну красуню ...

Режисер: Рагхава Лоуренс

В ролях: Прабхас, Тамань Бхатія, Дікша Сетх,

Крішна Раджу, Брахмананда, Мукеш Ріші

Виробництво: Індія

31 жовтня о 21:10 - "Таємна зброя"

Капітан індійської армії Джагдиш приїжджає в Мумбай у відпустку. Прямо з вокзалу батьки везуть його знайомитися з нареченою. Скромна і боязка наречена Ніша - справжня індійська красуня. Але занадто боязкі Джагдиш явно не до душі, і він навідріз відмовляється одружуватися. Але Ніша не так проста, як здається, і Джагдиш ще належить в цьому переконатися. Та й відпустка його чекає зовсім не безхмарно: він випадково стикається з потужною терористичною мережею, яка обплела своєю павутиною весь Мумбай ...

Режисер: А.Р. Муругадос

В ролях: Віджай, Каджал Агарвал, Відьют Джамвал, Джаярам

Виробництво: Індія

-
"Індія ТБ" - телеканал кінофільмів і телепередач про Індію. Початок мовлення - 2006 рік. Охоплення аудиторії - більше 50 мільйонів глядачів. У програмі телеканалу - найкращі класичні картини і найгучніші прем'єри Боллівуду, популярні індійські серіали, розважальні програми, новини про зірок індійського кіно та музичні кліпи. Телеканал - лауреат європейською премією супутникового телебачення HOT BIRD TV Awards (2007). "Індія ТБ" входить до складу телевізійного холдингу "Ред Медіа", поряд з "365 днів ТВ", "HD Life", "Europa Plus TV", "STV", "Авто Плюс", "Кухня ТВ", "Комедія ТВ "," Боєць "," Ля-мінор "," Російська ніч "," Цікаве ТВ "," БАГАТО ТВ ". Телеканали "Ред Медіа" поширюються операторами супутникового і кабельного телебачення на території Росії, країн СНД і Балтії.

03.10.2014

9274051


slavasamДата: Субота, 01.11.2014, 09:38 | Повідомлення # 1769
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканалу НТН - 10 років!


1 листопада 1994 року в українському телевізійному ефірі з'явився один з найбільш неординарних каналів - телеканал НТН. 10 років канал розвивався і ріс, а разом з ним і люди, які його створюють кожен день. Старожилом каналу - програмою, яка виходить і донині - є програма гострих новин "Свідок", яка також святкує свій ювілей. Її беззмінними провідними залишаються Олексій Стеценко і Олександр Бондарчук. Хоча сьогодні разом з ними працюють чарівні дівчата - Катерина Махоніч і Катерина Булатова.

"Близько 30% наших співробітників - це люди, які працювали на каналі з першого дня. Ми дуже пишаємося тією трепетною любов'ю, яку відчувають до телеканалу наші співробітники і намагаємося робити все, щоб їм завжди було цікаво працювати", - зазначив Генеральний директор НТН Олександр Мельничук. "Всі ці 10 років НТН розвивався і змінювався. Завдяки новому позиціонуванню і світовим детективам в ефірі "чоловічий канал" НТН сьогодні з задоволенням дивляться жінки - їх частка наближається до 50%. Перед нами нові горизонти і величезний досвід за плечима, а значить, наш глядач і далі завжди знайде в нашому ефірі щось собі до смаку".
До кінця року НТН порадує детективними прем'єрами Люка Бессона "Без обмежень" (No limited), "Тунель", покаже всі сезони "Копи новобранці", а також нові випуски тревел-шоу "Поїхали" і прем'єру програми "Злочин і чари". Нові сезони традиційних детективів каналу "Криміналісти: мислити як злочинець" (Criminal minds) і CSI глядачі побачать в ефірі НТН навесні 2015 року.
джерело
RATVODДата: Вівторок, 04.11.2014, 11:13 | Повідомлення # 1770
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
НЛО TV покаже

грузинський серіал про зомбі "Парадокс"




Цієї п'ятниці, 07 листопада, на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра містичного серіалу "Парадокс". Це перший фільм-фантастика, знятий в Грузії. "Парадокс" - це своєрідний сплав психологічного трилера, фільму жахів і драми. Історія про те, як в наші дні зомбі-апокаліпсис наповнив вулиці Грузії і як мало хто вижили намагаються врятуватися.

Сюжет: Молода людина на ім'я Гуга виявляється в дивній і дикої ситуації. Він приходить до тями в тунелі метро і поступово усвідомлює, що все навколо знаходиться в моторошному апокаліптичному стані. Гуга виявляє, що в вагоні метро мало кому вдалося вижити, після зіткнення з чим то незрозумілим ... З вижили разом, він намагається дізнатися, що ж сталося і передувало настільки непоясненому і плачевного результату. Об'єднавшись в одну групу, вижили починають боротьбу з неведано раніше "злом". І все це відбувається не в далекому майбутньому, а в наш час ...

Над зйомками фільму працювала молода грузинська команда. Режисерові, Джабі Мелкадзе, 29 років. Основні зйомки проходили в діючому метро, на вулицях міста, на військовій базі і в занедбаних особняках, в лікарнях і школах.

Перший сезон виявився настільки успішний в Грузії, що зараз йдуть переговори про зйомки другого сезону.

Дивіться серіал "Парадокс" по п'ятницях на НЛО TV в 23:20
.

Для довідки:

Серіал "Парадокс"

Оригінальна назва: ParadoX

Рік виходу на екран: 2013

Країна: Грузія

Режисер: Джаба Мелкадзе

Актори: Торніке Гогрічіані, нанка Калатозішвілі, Тіна Далакішвілі, Леван кахелю

-
НЛО TV - молодіжний телеканал "НЛО TV" з'явився в ефірі українського телебачення в лютому 2012 року. Мовлення здійснюється в мережі Т2, а також в мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, серіали, скетчі та фільми. Канал НЛО TV входить до ТОВ "Медіа Група Україна" (об'єднує також загальнонаціональний телеканал "Україна",, тематичні канали "Футбол 1" / "Футбол 2", "Регіональну Медіа Групу", сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "ДіджіталСкрінз" (oll.tv), продакшн-компанії "Теле Про", FrontCinema і "Допоможемо ТВ", а також холдинг "Сегодня Мультимедіа").

03.11.2014

9274051


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024