FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 03:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Вівторок, 12.05.2015, 21:12 | Повідомлення # 1801
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«1+1» покаже концерт Тіни Кароль «Я все ще люблю»



23 травня канал «1+1» покаже прем'єру телеверсії сольного концерту «Я все ще люблю» співачки Тіни Кароль у київському Палаці «Україна», яка була створена «1+1 Продакшн». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
Концерт вийде в ефірі о 23.20.
«"Я все ще люблю" - це вистава-концерт, в якій Тіна Кароль з'єднала Музику і Слово. Вона наповнила свої хіти новим звучанням, змішала музичні стилі і відкрила глядачам душу в пронизливих монологах. Для Тіни немає межі між минулим і майбутнім. Ставши символом духовної сили і жіночності для мільйонів людей, сьогодні вона співає, читає вірші, сміється, плаче - знаючи, що тільки чиста емоція може надихнути людей», - анонсує телеканал.
Спеціально для концерту «Я все ще люблю» була створена унікальна сценографія з відеоінсталяціями. У виставі крім музикантів взяв участь балет Freedom.
Нагадаємо, 7 березня канал «1+1» показав концерт Тіни Кароль ««Сила любові та голосу» на біс».

джерело

RATVODДата: Субота, 16.05.2015, 08:26 | Повідомлення # 1802
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» починає мовлення

у форматі 16:9 у всіх мережах




18 травня канал «Україна» першим з ТОП-6 загальнонаціональних телеканалів починає мовлення в широкоекранному форматі 16:9 у всіх мережах цифрового, кабельного та супутникового телебачення.

В оновленому форматі канал зможуть дивитися абоненти всіх цифрових мереж, а також усіх супутникових і кабельних провайдерів на території України. Починаючи з 18 травня улюблені шоу, новини, футбольні трансляції, серіали та інші програми каналу телеглядачі будуть дивитися в широкому форматі.

Формат 16:9 є сучасним стандартом виробництва та мовлення телевізійних програм у Європі та світі. Сучасні моделі телевізорів мають співвідношення сторін екрану 16:9, що дозволить їх власникам повноцінно використовувати всі переваги широкоекранного формату зображення.

Євген Лященко, директор каналу «Україна»: «Кількість сучасних широкоекранних телевізорів в Україні продовжує збільшуватися з року в рік, тому для нас дуже важливо використовувати самі передові технології, щоб задовольняти запити наших глядачів. Формат зображення 16:9 - це сучасна технологія, яку серед шести найбільших національних мовників ми впроваджуємо першими. Крім цього ми оновлюємо відео-плеєр на сайті каналу, і незабаром відео у форматі 16:9 буде доступно також для користувачів мережі інтернет ».

Оператори цифрового телебачення, а також супутникові та кабельні провайдери, передають параметри мовлення на приймальні пристрої абонентів своїх мереж. Таким чином, більшість телевізорів будуть переналаштовані на новий формат мовлення автоматично. Якщо цього не сталося, то для коректного відображення в новому форматі, глядачам необхідно переконатися в правильності налаштувань на своєму приймальному пристрої та / або телевізорі.

Нагадаємо, що з 10 березня канал «Україна» розпочав мовлення в широкоекранному форматі 16: 9в мережах цифрового телебачення «Воля», «Т2» і відео-сервісі OLL.TV. З 18 травня канал у форматі 16:9 зможуть дивитися абоненти всіх мереж цифрового, кабельного та супутникового телебачення.

Також нагадаємо, що інші телеканали «Медіа Група Україна» - тематичні канали «Футбол 1 / Футбол 2», молодіжний канал НЛО TV і тематичний канал Індиго TV - вже віщають у форматі 16:9.

Дивіться канал «Україна» в оновленому форматі 16:9 у всіх мережах цифрового, кабельного і супутникового телебачення вже з 18 травня.



slavasamДата: Вівторок, 19.05.2015, 08:55 | Повідомлення # 1803
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Студия Ю7" выпустила на телевизионный рынок России и ближнего зарубежья сериал "Жизнь со львами"




Жизнь со львами – динамичная реалити-программа, повествующая о волонтерах со всего мира, приехавших в Зимбабве в знаменитый Парк Антилоп, чтобы наблюдать за львами в их привычной среде обитания. К тому же в их повседневные обязанности входит выводить львов на прогулку и охоту, готовить мясо и витамины для львят, чистить вольеры.

Живя рядом со львами человек больше узнает об уникальных особенностях этого вида животных, которые раньше были скрыты под маской грозных и кровожадных хищников.

Ухаживая за львятами , наблюдая их в условиях естественной среды, мы увидим как пробуждается у них нюх к добыче и инстинкты охоты. Только на воле можно наблюдать становление характера каждого члена прайда.

Первая охота молодых львов на зебр, что может более увлекательным и захватывающим!

Кроме потрясающих видов африканской саванны, мы узнаем и о том, что уход за львами – задача не из легких. Волонтеры буквально каждый день рискуют жизнью. Однако со временем они учатся всему и привыкают к такому опасному соседству.

Программа также покажет жизнь добровольцев, которые работают в приюте для слонят, оставшихся без родителей во время засухи, поразившей часть Зимбабве.

За более подробной информацией можно обращаться по тел. (343) 355-60-22, эл. почте studio.u7@gmail.com , адрес сайта www.u7tv.ru

джерело
RATVODДата: Четвер, 11.06.2015, 20:25 | Повідомлення # 1804
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Нацрада продовжила ліцензію телеканалу "Інтер"


Фото: офіс "Інтера" у Києві

Ліцензія поновлена ​​на 7 років


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжив термін дії ліцензії на мовлення телеканалу "Інтер". Відповідне рішення прийнято на засіданні 11 червня, передає прес-служба Нацради.

Термін дії ліцензії продовжений на 7 років. Один із пунктів рішення Нацради також зобов'язує "Інтер" забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Нацради.

Як повідомляється, під час розгляду цього питання на засіданні регуляторного органу були присутні народні депутати України, представники громадськості та ЗМІ.

Нагадаємо, засідання по даній Зап мало відбутися ще 28 травня, однак було перенесено у зв'язку з відсутністю кворуму.

Як повідомлялося, Нацрада планує продовжити ліцензію "Інтера" на 10 років.

Відзначимо, МВС розслідує приватизацію "Інтера" і його інформполітику в 2010-2011 рр.

Читайте також: СБУ поки не підтверджує трансляцію каналу "Новоросія" в Іллічівську; "Інтер" може належати російським банкам, - Геращенко

11.06.2015



slavasamДата: Понеділок, 06.07.2015, 17:05 | Повідомлення # 1805
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть поєдинок за Суперкубок між «Динамо» і «Шахтарем»




У вівторок, 14 липня, телеканали «Україна» і «Футбол 1» покажуть поєдинок між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем» за перший трофей сезону - Суперкубок. Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».
Трансляція матчу розпочнеться о 21.00.
Змагання між командами за Суперкубок України відбудеться в Одесі: це місто прийме протистояння між командами вшосте. Перший матч футбольного сезону 2015/2016 в Україні пройде на стадіоні футбольного клубу «Чорноморець».
В даний момент володарем Суперкубка є «Шахтар», який завойовував цей трофей шість разів - на один більше, ніж «Динамо».
Телеканали «Україна» і «Футбол 1» / «Футбол 2» - офіційні транслятори Суперкубка України 2015, 2016 і 2017 року.
Нагадаємо, директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» Олександр Денисов заявив, що вбачає більше плюсів, ніж мінусів у тому, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи будуть транслюватися на закритих платних каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». Йому опонує керівник управління спортивних проектів групи «1+1 медіа» Степан Щербачов, який вважає, що більшість телеглядачів через це втратять доступ до футбольних трансляцій.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 10.07.2015, 17:06 | Повідомлення # 1806
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»



З понеділка, 13 липня, на телеканалі «Еспресо TV» стартує нова гумористична програма «Вата News». Про це повідомляє прес-служба каналу.
Програма висміюватиме людей, захоплених російською пропагандою, та розповідатиме про «найцікавіші події у справі побудови "Рускаго міра" у всьому світі», найбільш одіозні рішення керівництва Росії та ініціативи найбільш «патріотично» налаштованих її мешканців.
«В оригінальній авторській манері автор і ведучий Віктор Литовченко буде виправдовувати всі політичні ідіотизми, користуючись кращими зразками нинішніх російських медіа», - анонсує канал.
Увага програми приділятиметься не лише подіям «Рускаго міра» - у ній обіцяють розбирати також і резонансні українські та закордонні події, які мають відверту «ватну» складову (простіше кажучи - «ляпи» політиків).
Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 7:45 та 8:45 з підсумковим дайджестом на вихідних.
Нагадаємо, що схожий проект - «Вєсті Кремля» - виходить з 11 березня на телеканалі «24». У ньому засобами сатири викривають російську пропаганду і показують реальну політику Кремля. А з 8 червня на каналі «24» виходить проект гумористичних новин «Вєсті.UA».
Тим часом на телеканалі «Еспресо TV» з 15 червня виходить суспільно-політична сатирична програма «Хунта News» із Леонідом Сенкевичем. Ще один проект сатиричних новин - «Чисто news» від «Кварталу 95» - уже кілька років поспіль виходить в ефірі каналу «1+1».
джерело
RATVODДата: Вівторок, 18.08.2015, 22:32 | Повідомлення # 1807
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ОЛЕКСАНДР ДЕНИСОВ:

У НОВОМУ СЕЗОНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ СЕРІЇ А НЕ БУДЕ




Директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Денисов у коментарі прес-службі розповів, чому в новому сезоні на телеканалах не буде італійської Серії А:

- У новому сезоні італійської Серії А на каналах «Футбол 1»/«Футбол 2» не буде. На жаль, останні кілька років ми спостерігаємо неухильне падіння інтересу українських телеглядачів до чемпіонату Італії і відповідно маємо низькі рейтинги телевізійного перегляду цього чемпіонату. А для нас важливо показувати той продукт, який, в першу чергу, цікавий нашому глядачеві. І згідно з нашими останніми дослідженнями серед українських вболівальників безумовною популярністю користуються англійський та іспанський чемпіонати. Тому, в новому сезоні англійська Прем'єр-ліга і іспанська Ла Ліга залишаються на каналах «Футбол 1»/«Футбол 2», а італійського чемпіонату не буде.



RATVODДата: Вівторок, 01.09.2015, 08:13 | Повідомлення # 1808
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Мультимания» на ABS-2



Унікальна можливість - дивіться телеканал «Мультимания» у відкритому доступі, в період з 1-го до 25-го вересня!

Шановні друзі та колеги!

З радістю повідомляємо вам, що у зв'язку з днем ​​народження нашого телеканалу, відкриттям нового телевізійного сезону і просто через бажання порадувати всіх-всіх-всіх, «Мультимания» буде у вільному доступі на супутнику ABS-2 в період з 1-го до 25-го вересня включно.

У святковій програмі - фільми, які вже полюбилися глядачам , море сюрпризів (приємних) і новин (хороших). І звичайно ж, цілий ряд яскравих прем'єр.



Нас чекають захоплююча історія юнака Тіма в "Гладіатор Риму" та оповідання про сміливий Маркуссі з "Саріли. Загубленої землі".
Ми дізнаємося, чи вдасться герою мультфільму "Джастін і лицарі доблесті" здійснити свою мрію, а хлопчику Маки з "Жирафи" врятувати свого кращого друга. Познайомимося з інопланетянами з мультфільму "Втеча з планети Земля" і мисливцями на загадкових істот з серіалу "Інвізімалс". А найменших наших телеглядачів порадують 3 сезон "пінгвіненяти Пороро" і нові серії серіалу "Котики, вперед!".



Радість і відмінний настрій на перший місяць осені гарантовані!

Приєднуйтесь!



Параметри для налаштування супутникових антен:

ABS-2 / MPEG2
Орбітальна позиція - 75 ° с.д .;
Транспондер - № 7;
Приймальна частота - 11105 МГц
Поляризація на прийом - горизонтальна;
Символьна швидкість - 43,2 Мбіт / сек;
Планований FEC - 5/6


Необхідні параметри прийомних антен:

- Для професійного прийому - 1,2 - 1,8 м;
- Для індивідуального прийому - 0,6 - 1,2 м
(залежно від місцезнаходження);


ABS-2 / MPEG4
Орбітальна позиція - 75 ° с.д .;
Транспондер - № 24;
Приймальна частота - 12153 МГц
Стандарт цифрового сигналу - DVB-S2
Поляризація на прийом - вертикальна;
Символьна швидкість - 45 Мбіт / сек;
Планований FEC - 2/3


Необхідні параметри прийомних антен:

- Для професійного прийому - 1,2 - 1,8 м;
- Для індивідуального прийому - 0,6 - 1,2 м
(залежно від місцезнаходження);




slavasamДата: Середа, 02.09.2015, 16:23 | Повідомлення # 1809
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Український серіал «Пес» став лідером глядацьких симпатій 1 вересня за чотирма ключовими аудиторіями



Прем’єра на ICTV пройшла з часткою 15,57 %


Вперше в історії українського телебачення національний детективний серіал став лідером телеперегляду. Гостросюжетний серіал «Пес» здобув вражаючі результати - частку 15,57 %, рейтинг 4,77 % за аудиторією 18-54 50 тис.+, таким чином завоювавши абсолютну першість у слоті за добу та очоливши ТОП телепродуктів 1 вересня, закріпивши успіх також за трьома іншими ключовими аудиторіями: 14-49 50 тис.+, чоловіки 25-45 50 тис.+ та Universe.
Досягнення серіалу «Пес» у вечірньому праймі 1 вересня продовжив детективний екшн «Відділ 44», здобувши частку 12,06%. Цей серіал, як і «Пес», вироблений в Україні на замовлення телеканалу ICTV одним із лідерів національного ринку - компанією PRO TV.
У новому осінньому сезоні на каналі ICTV відбудеться масштабний запуск власного українського художнього телепродукту: вісім детективних прем'єр, вісім нових неймовірних історій і вісім сенсаційних розв'язок. Окрім серіалів «Пес» та «Відділ 44», 1 вересня стартували також докудрама за участі реальних правоохоронців «Слідчі» та містичний серіал «Код Костянтина». А уже згодом глядачі ICTV побачать на екранах ще чотири прем'єри: міську докудраму «Патруль Самооборона», психологічний серіал про бездоганного детектива, прикутого в силу обставин до інвалідного візка, «Ніконов і Ко», найочікуваніший та технологічно довершений детектив «Нюхач - 2», а також перший серіал про українську поліцію «Володимирська, 15».
Нагадаємо, «Код Костянтина» виходить о 16:35, «Слідчі» - 17:30, «Пес» - 21:30, «Відділ 44» - 22:25.

Телеканал вірить, що його успіх у глядачів надихне українські канали більш рішуче рухатися у розвитку національного виробництва.
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Понеділок, 07.09.2015, 16:19 | Повідомлення # 1810
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть матч «Словаччина-Україна»





У вівторок, 8 вересня, на каналах «Україна» і «Футбол 1» відбудеться пряма трансляція матчу між збірними України та Словаччини в рамках кваліфікації футбольного чемпіонату «Євро-2016». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
Трансляція розпочнеться о 21.35.
Зустріч головних футбольних команд України та Словаччини відбудеться в місті Жиліна (Словаччина).
Попередня гра української збірної зі збірною Білорусі завершилася перемогою команди України з рахунком 3:1.
Після семи зіграних матчів збірна України посідає третє місце, збірна Словаччини - на другому.
Нагадаємо, телеканали «Україна» та «Футбол 1»/«Футбол 2» є офіційними трансляторами Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА 2015, 2016, 2017 року, а також кваліфікаційних матчів «Євро-2016».
У вересні 2014 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки. Попередні три роки матчі цих єврокубків транслювали паритетно «Медіа Група Україна» та «1+1 медіа».
Навесні 2013 року «Медіа Група Україна» придбала права на трансляцію кваліфікаційних матчів збірної України на Чемпіонат Європи-2016 у Франції і Чемпіонат світу-2018 у Росії. Після цього медіахолдинг також виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини «Євро-2016».
Також «Медіа Група Україна» має угоди про трансляцію матчів української Прем'єр-ліги із сімома командами з 14 та розраховує збільшити їхню кількіст щонайменше до дев'яти
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Четвер, 24.09.2015, 07:49 | Повідомлення # 1811
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телепрем’єра стрічки «Брати. Остання сповідь» відбудеться на «Інтері»


Телевізійна прем'єра художнього фільму української режисерки Вікторії Трофіменко «Брати. Остання сповідь» відбудеться на телеканалі «Інтер». Про це «Телекритиці» повідомив продюсер картини Максим Асадчий.
За його словами, транслюватиметься фільм в ефірі каналу через три місяці після завершення прокату в кінотеатрах. Тобто, орієнтовно в січні 2016 року. А на великих екранах кінофільм «Брати. Остання сповідь», як писала «Телекритика», можна буде переглянути починаючи з 24 вересня.
Опікуватиметься всеукраїнським прокатом дистрибуторська компанія «86 Прокат». «Це молода активна компанія, - коментує Максим Асадчий. - Спочатку щодо прокату ми зверталися до великих компаній. Вони висловили думку, що фільм для них недостатньо комерційний. Але знайшлася команда, яка активно за це взялася та добре робить свою роботу».
За даними продюсерів фільму, загальнонаціональний прокат охопить 65 кінозалів у 26 містах. Відповідаючи на запитання щодо фінансових очікувань від прокату, Максим Асадчий сказав: «Не знаю. Побачимо. Складно прогнозувати зараз».
Сьогодні, 23 вересня о 18:00 у столичному кінотеатрі «Київ» фільм презентують журналістам. У прес-конференції візьмуть участь голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, режисер Вікторія Трофіменко, виконавиця головної ролі Наталка Половинка, продюсери Ігор Савиченко та Максим Асадчий.
Нагадаємо, фільм «Брати. Остання сповідь» знято компанією Pronto Film за підтримки Державного агентства з питань кіно (у 2011 році проект Вікторії Трофименко переміг у пітчингу Держкіно). Загальний бюджет стрічки склав 16 млн грн. З них 8 млн 62 тис. грн надала держава, також було залучено кошти Pronto Film (близько 4 млн грн) та зібрано шляхом краудфандингу (близько 3 тис. грн).
Зйомки відбувалися у 2012-2013 роках, «Телекритика» публікувала репортаж зі знімального майданчика в Карпатах.
Разом із режисером та сценаристкою Вікторією Трофіменко над її дебютною картиною працювали оператор Ярослав Пілунський, продюсери Ігор Савиченко, Максим Асадчий і Том Палмен.
У фільмі знімалися Наталія Половинка (письменниця), Роман Луцький (молодий Станіслав), Віктор Демерташ (старий Станіслав), Орест Ягиш (Демійон), Вероніка Шостак (Ївга), Микола Береза (молодий Войтко) та Олег Мосійчук (старий Войтко). В основу сценарію картини лягла повість «Джмелиний мед» шведського письменника Торґні Ліндґрена.
Українська прем'єра стрічки відбулася 2014 року в рамках кінофестивалю «Молодість». Інтерв'ю з Вікторією Трофіменко читайте на «Телекритиці». Спершу прокат очікувався в грудні 2014 року.
Картина здобула п'ять відзнак кінофестивалів: нагороду «Найкращий дебют» на кінофестивалі в Румунії, «Найкращий сценарій» кінофестивалю «Кіношок», «Найкраща жіноча роль» у Москві й «Приз російської преси», приз журі в Багдаді. Також фільм був показаний на «Панорамі» В'єтнамського кінофестивалю в Ханої.
Як писала «Телекритика», картина «Брати. Остання сповідь» може бути й одним із кандидатів від України на здобуття «Оскара» у номінації «Найкращий фільм іноземною мовою». Однак український Оскарівський комітет досі не затверджено, а прийом заявок не оголошено.
У червні Національна спілка кінематографістів України сформувала новий склад комітету. До нього увійшло 17 діячів кіно та кінокритиків. Водночас генеральний директор Асоціації продюсерів України (АПУ) Денис Масліков заявив, що після прийнятих учасниками кіноіндустрії рішень в Україні остаточне слово залишається за Американською кіноакадемією: «Має відбутися легітимна процедура визначення «прав» на Український Оскарівський комітет».
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 24.09.2015, 07:50
slavasamДата: Субота, 17.10.2015, 08:36 | Повідомлення # 1812
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На «2+2» стартує проект «Зброя»




У неділю, 18 жовтня, на каналі «2+2» відбудеться прем'єра програми «Зброя», яка познайомить глядачів з кращими зразками вітчизняної та зарубіжної військової техніки. Про це повідомляє прес-служба каналу «2+2».
Проект вийде в ефірі о 16.10.
Ведучий програми - волонтер Василь Вороновський.
Кожен випуск «Зброї» буде тематичним, присвяченим якомусь одному виду озброєнь. У перших випусках ведучий познайомить глядачів з різними моделями снайперських гвинтівок, пістолетів, танків, БМП, БТР. Щоразу глядачів «2+2» чекає цікава розповідь про історію конкретного виду зброї, аналіз переваг і недоліків різних моделей, експерта оцінка тих зразків, які постачаються на озброєння нашої армії.
Також ведучий разом з експертами зброярської справи проведе «польові випробування» моделей зброї, виробником яких є Україна, або які користуються найбільшою довірою серед бійців у зоні АТО.
Нагадаємо, 14 жовтня на каналі «2+2» стартував новий, третій сезон військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі.
джерело

slavasamДата: П`ятниця, 20.11.2015, 18:55 | Повідомлення # 1813
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Медіа група Україна» переоформила ліцензії

«НЛО TV», «Індиго» та «Ескулап»




«Медіа група Україна» змінила програмну концепцію телеканалів «НЛО TV», «Індиго» та «Ескулап», скориставшись новим бланком програмних концепцій для переоформлення. За новими правилами, мовник повинен розписувати тільки 65% ефіру, не вказуючи хронометрах реклами та анонсів. Під шумок в МДУ позбавилися від чотирьох годин дитячих програм на добу) в ефірі каналу «НЛО TV» і відкоригував ліцензії цифрових каналів-пустушок «Індиго» та «Ескулап». Два останніх були на гачку у регулятора як раз із-за порушень програмної концепції.

Концепція «НЛО TV», позбувшись від дитячих програм, особливих змін не зазнала: залишилося 7 годин кінопоказу, 4 години 20 хвилин інформаційних програм і стільки ж розважальних програм. Генпродюсер нішевих телеканалів групи Іван Букрєєв пояснив зміни сітки тим, що канал стає «дорослішими». І як приклад розповів, що мовник робить спецпроект з Вахтангом Кіпіані до Дня пам'яті жертв голодомору, а також програму для старшої аудиторії, яка буде запущена в лютому. Це розсмішило Олега Черниша, який запитав, як серйозні програми в'яжуться з гумористичним «Камеді клабом», який мовник «крутить добу безперервно». Іван не пояснив. Втім, це не завадило Чернишеві проголосувати «за».

Телеканал-пустушка «Індиго», колишній науково-просвітницьким з кинопоказом, став сімейним. Нацрада одноголосно проголосувала за зменшення просвітницьких програм практично в два рази – з 8 годин 15 хвилин до 4 годин 10 хвилин. А також дозволив прибрати інформаційні програми (45 хвилин на добу); зменшити кількість розважальних програм (з 1 години 35 хвилин до 1 години) і програм про культуру (з 1 години 35 хвилин до 1 години); збільшити кінопоказ (з 5 години до 6 години 30 хвилин) та кількість дитячих програм (з 2 до 3 годин на добу). Зміни внесені в супутникову та цифрову ліцензії каналу. Катерина Котенко на брифінгу зазначила, що голосувала за переоформлення ліцензій, оскільки вірить: телеканал впорається з новою концепцією. Член Нацради Олександр Ільяшенко запевнив, що зміни концепції незначні (серйозно?!), а Олег Черниш пояснив, що називати «Індиго» телеканалом-пустушкою некоректно, оскільки відомий його власник – це СКМ Ріната Ахметова. До того ж, на думку Черниша, не можна не змінювати концепції телеканалів, які розвиваються.

Телеканал-пустушка «Ескулап» зменшив хронометрах інформаційних програм (з 6 годин до 5), кінопоказ (з 7 годин до 6 годин 30 хвилин), але залишив 3 години просвітницьких і 30 хвилин дитячих програм. Питання зміни концепції не обговорювалося.

Чому все це виглядає дивно. Телеканал «Індиго» проходить у Нацраді позапланову перевірку за порушення старої програмної концепції – в жовтні регулятор дав каналу місяць, щоб привести мовлення у відповідність з ліцензією. В МДУ вирішили зробити хід конем і змінили концепцію, що і погодив регулятор. Нагадаю, це вже друге переоформлення за рік: восени минулого року Нацрада погодила зміни програмної концепції телеканалу «Кіноточка», після чого він став телеканалом «Індиго». У серпні третє попередження за порушення концепції і отримав «Ескулап», який в грудні 2014-го перейшов під управління «Медіа Групи Україна».

Схоже, МДУ і Нацрада за останній місяць знайшли точки дотику. Телеканалу «112 Україна» можна і треба повчитися у групи, як будувати відносини з регулятором.
джерело
RATVODДата: Понеділок, 28.03.2016, 20:15 | Повідомлення # 1814
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал «Еспресо» оновив дизайн

та формат мовлення




З 28 березня телеканал «Еспресо» розпочав мовлення в форматі інформаційного марафону з новими ведучими, рубриками та оформленням.Телеканал «Еспресо» оновив дизайн та формат мовлення
Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Канал повернувся в інформаційний формат, із якого починав, адже, як зазначає прес-служба «Еспресо», сьогодні глядачам не вистачає якісної, об’єктивної та збалансованої інформації. Відтепер канал інформуватиме глядача з 6:55 ранку й до опівночі.

«Ми зробили певний експеримент, коли відійшли від новинного формату, але потім зрозуміли, що внаслідок цього, не встигаємо розповісти людям усе, що хотілося б. Саме тому, ми повернулись в абсолютно новинний інформаційний формат», - розповів головний редактор Василь Рябчук.

Пан Рябчук зазначив, що від інших інформаційних каналів «Еспресо» вирізнятиме особливий український погляд на події – цим обумовлений й новий слоган «Український погляд на світ».

«Ми відстоюємо інтереси держави, а тому розповідаємо новини, які стосуються насамперед України та українців. Команда «Еспресо» ставить перед собою завдання дати правильний вектор, дати людям можливість зрозуміти, що відбувається насправді в країні й у світі», - каже головред.

На телеканалі з’явились нові обличчя – ведучі та журналісти Тетяна Чудаківська, Олег Білецький, Мирослава Барчук, Сергій Чернишов та інші.

«Еспресо» також оновив логотип та ефірну графіку, однак вони лишилися в тій самій кольорової гамі.

«Варто зазначити, що ми вивели букву «Е». Помістили у флажок і тепер вона працює, як самостійна, як піктограма. Оновлене лого символізує швидкість, блискавичність, що притаманні новинному телеканалу, який завжди і за будь-яких умовах намагається першим донести інформацію до глядача. Символізує рух. Адже ми ростемо і розвиваємося», - каже арт-директор телеканалу Марія Гостєва.

Випуски новин та програми мають відтепер індивідуальне оформлення, на які також вплинув слоган. Музику до оформлення новин написав український рок-гурт «Брати Гадюкіни». Автори зазначили, що вперше за 20 років роботи в них замовили для новинної програми музику із сопілкою.

«Вперше в історії українського телебачення новини оформлюються у сучасному національному стилі. Особливо увагу варто звернуть на музичне оформлення. Нова музика – містить у собі світлу енергію, впевнений рух вперед до змін на краще, та головне – це українське коріння», - зазначає пані Гостєва.

Ефір інформаційного марафону відбувається у новій студії високотехнологічним обладнанням.

Нагадаємо, у березні програма «Про політику» на телеканалі «Еспресо» почала виходити в оновленому форматі, а також канал ввів у сітку мовлення постійну рубрику «Спорт», яку веде спортивний журналіст Вадим Плачинда.

Телеканал Еспресо.

Український погляд на культуру та світ




28 березня 2016

RATVODДата: Вівторок, 29.03.2016, 20:15 | Повідомлення # 1815
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Розщеплені на атоми: 1+1 презентує

офіційний трейлер до фільму про
Чорнобиль




Телеканал 1+1 презентує офіційний трейлер документального фільму власного виробництва під назвою "Розщеплені на атоми", присвяченого 30-й річниці Чорнобильської трагедії.

Картина охоплює як документальні зйомки, що проводились у зоні відчуження, місті Прип'ять та безпосередньо біля атомного реактора, так і художню реконструкцію подій тих часів.

Зокрема, у фільмі буде показане ексклюзивне інтерв'ю директора Чорнобильської АЕС, який зберігав мовчання протягом десятиліть після катастрофи, та унікальні свідчення учасників трагічних подій.

Автор фільму Світлана Усенко у стрічці розповідає жахливу історію жінки, яка втратила коханого чоловіка, дитину та дах над головою. Вона ділиться спогадами та вперше розповідає про те, як їй вдалося пережити найстрашніші моменти життя, не втратити силу духу і бажання жити.

Подолавши бюрократичні та географічні кордони, авторам фільму також вдалося отримати унікальні матеріали судової справи щодо розслідування причин Чорнобильської катастрофи, що зберігаються у Державному архіві РФ.

Окрім цього, у фільмі "Розщеплені на атоми" використані костюми та грим, що найбільш точно передають жахіття, що випали на долю простих людей, які не за власною волею стали героями, і поклали своє життя і здоров'я на захист українців.

Нагадаємо, що у стрічці використані музичні твори гурту ONUKA з міні-альбому Vidlik, присвяченого річниці трагедії, а також пісні Володимира Висоцького.

"Це не черговий фільм-розслідування про причини аварії, дурість українських політиків або нові факти корупції в зоні відчуження. Цей фільм про людей, життя яких "розщепилось на атоми", людей, які пережили невимовний біль, стали учасниками подій, які перевернули життя сотень тисяч людей", - розповіла автор стрічки Світлана Усенко.

"Розщеплені на атоми" - це результат роботи Управління журналістських проектів телеканалу 1+1. Режисер фільму – Сергій Сотниченко, оператор-постановник – Віталій Панасюк.

Трейлер можна переглянути просто зараз онлайн:

Прем'єра фільму "Розщеплені на атоми" відбудеться 26 квітня в ефірі телеканалу 1+1.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини телеканалів » Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024