Дата: Неділя, 04.06.2017, 21:53 | Повідомлення # 286
V.I.P
Країна:
Статус:
Дама заходить в дуже дорогий бутік. Продавець: - Доброго дня, дозвольте представити Вам нову колекцію. Це ексклюзив! А, вибачте, гроші у Вас є?.. - Ні... - Ну і що ти приперлась, дура, йшла б на ринок! - У мене картка. - І знову доброго дня! ----------------------------------------- Древня китайська мудрість говорить: “Викинь свою мудрість Кху Ям, якщо вона не вирішує твої проблеми”. ------------------------------------------- - За якими параметрами жінки вибирають шампунь? - Марка, ефективність, запах, склад, колір, якість, дизайн упаковки, рекомендації, відгуки, реклама, популярність. - А за якими параметрами чоловіки вибирають шампунь? - На етикетці має бути написано «шампунь». ----------------------------------------------- Написано на дошці: 12 √ 6 * 7: 7 (6 + 2 √ 4) * 2 + ab – з * 145 √ 6: 1 + -5 х Те, що бачить викладач: 2 +2 = 4 Те, що бачать студенти: 零 组 件 等 于 数 ---------------------------------------------- Доброта-вище всіх якостей.
Дата: П`ятниця, 09.06.2017, 11:46 | Повідомлення # 287
V.I.P
Країна:
Статус:
Зупиняє таксі оголена жінка. Таксист усю дорогу з неї очей не зводить. Вона обурюється: - Ти що, голих жінок не бачив? - Та мені байдуже, чи ви в одязі, чи без! Я оце думаю, звідки ви гроші діставатимете?
- Ти де була? - На зустрічі однокласників! - Три дні? - Ми згадували! - Що згадували?
Хіти брехні: 1. Нічого не сталося, я в порядку. 2. Рада тебе бачити. 3. У мене немає жуйки. 4. Я тобі подзвоню. 5. У мене немає грошей на телефоні.
Дата: Субота, 22.07.2017, 10:58 | Повідомлення # 290
V.I.P
Країна:
Статус:
Так хочеться до когось пригорнутись, наблизитись губами до вуха, і ніжно прошепотіти: ДАЙ ГРОШЕЙ! -------- Все! Хватить працювати! Краще завтра встану пошвидше, пообідаю і дороблю. -------- Я знову подивився в ці очі і прошепотів: "Ти найдорожче, що є в моєму житті". Усміхнувся. І відійшов від дзеркала :) -------- Молодий вчитель математики, з похмілля, прийшов на урок і думає, що ж йому зробити, щоб піти похмелитися: - Діти, записуйте задачу. Летіло два лебеді, один зелений, а другий на схід, скільки коштує кілограм цукерок, якщо козир черва? З місця встає Вовочка й каже до вчителя: - Вам напевно 24 роки? - Так, а звідки ти знаєш? - Бо мені 12 і тато каже, що я наполовину дебіл. --------- - Твою логіку потрібно відправляти на фронт. - Чому? - Вона вбиває. --------- - ГААААЛЯЯЯ! - Шо? - Я люблю тільки тебе! - Три чотири чотири. - З мобільного? - З дебільного! Це код під’їзду, заходь, баран.
Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 22.07.2017, 11:17
Дата: Неділя, 30.07.2017, 11:48 | Повідомлення # 291
V.I.P
Країна:
Статус:
- Я не була п'яна!!!! - Віка ти в супермаркеті била ананас палицею і кричала: "Губка Боб, вилазь я знаю що ти там!!!!!" ----------------- Приходять студенти до викладача і просять: - Можна ми не підем на вашу пару ? - Можна. - А ви відмічати не будете? - Та ні, я на роботі не п'ю! --------------- Найсильніший звір - ЖАБА. Половину людства задушила! ------------ 'Б'є - значить любить!', - Сказав п'яний електрик і знову поліз у трансформаторну будку. ------------ Жінка чоловіку: - Милий, у нашого сина талант! Він сьогодні намалював на столі муху, я руку мало не відбила намагаючись її вбити! - Я теж вчора побачив у ванній намальовану змію і вибіг через намальовані двері. Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 30.07.2017, 11:49
Дата: Субота, 05.08.2017, 16:43 | Повідомлення # 292
V.I.P
Країна:
Статус:
- А мама мені плаття купила. Вгадай яке, на букву "Ф". - Фіолетове? - Ні! - Фіалкове? - Ні! - Ну яке тоді? - Фклітинку! ======= Олег піде на шашлики, і порося Боря піде на шашлики. Схожі фрази, але які різні долі! ======== - Куме, а шо важче - кілограм заліза чи кілограм вати? - Та однаково... - Як так, то давайте ви мені на ногу кините кілограм вати, а я вам заліза. ======== Розмовляють діти нових українців. - До мене учора Дід Мороз приходив… - Та фігня все це, він несправжній. - Справжній, я перевірив! - Як це? - А я у нього запитав, скільки коштує Снігуронька на ніч, він сказав, що 100 баксів. Відразу видно, що з лісу, цін зовсім не знає! ====== Вчителька на уроці - А що нам дає курочка? Скаже нам Марійка - Курочка нам дає яйця і м'ясо! - А що нам дає овечка? Скаже нам Петрик! - Овечка дає нам шерсть і м'ясо! - А що нам дає корова? Скаже нам Вовочка! - А корова дає нам домашнє завдання! ====== Сім'я їде в машині. Маленький син запитує в мами: - Мам, а ти мені машинку купиш? - Звичайно! І машинку тобі купимо, і гараж до неї купимо, і друзів алкашів купимо, щоб все, як у батька було!
Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 05.08.2017, 16:57
Дата: П`ятниця, 18.08.2017, 19:13 | Повідомлення # 293
V.I.P
Країна:
Статус:
- Саша, ти що робиш? - Дерево викопую, математичка домашку дала - корінь знайти. - Ні фіга собі, тобі ще пощастило: Федькові вона ваще сказала член на многочлен розділити. Сидить ножа гострить, плаче.
Дата: Неділя, 20.08.2017, 21:10 | Повідомлення # 294
V.I.P
Країна:
Статус:
Пам'ять зникла серед ночі, Зранку сині й пухлі очі, Поряд незнайома дівка, Ну ніфіга собі горілка! ----------- Вмираюча бабуся кличе внучку і каже: - Онучка я заповідаю тобі ферму, там три будинки, десять машин, тисячі курок, іподром, дві тисячі свиней, два магазини. Це все тобі! - Бабуля а де ця ферма? - Вконтакті, онучка, вконтакті! ----------- Він: Привіт, кицю! Вона: Фу! Я не люблю котів! У мене на них алергія! Він: А кого любиш? Вона: Песиків. Він: Тоді привіт, сучка! ----------- Дівчинка сидить у пісочниці і шось їсть, а рот весь у пір'ї. - Дівчинко, а шо ти їси? - Мяфко! - А де взяла? - Фамо прифкакало. ---------- В коханні - як на мотоциклі: третій або зайвий, або в колясці. ---------- Оголошення в зоопарку: "Страусів не лякати. Підлога бетонна!"
Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 20.08.2017, 21:14
Дата: Субота, 26.08.2017, 14:56 | Повідомлення # 295
V.I.P
Країна:
Статус:
Дружина - чоловікові: - Чому шкарпетки по всій квартирі розкидані? Чоловік: - Це нова рекламна акція. Збери десять пар, отримай гроші на туш! **************** Їде забита маршрутка! В блондинки дзвонить телефон. Вона починає ритися в сумочці. Довго перебирає все догори ногами, але не знаходить. Пауза... Потім знову починає дзвонити, і знову починає ритися в сумочці. Після 20 секунд пошуку видає фразу, яка звалила усіх наповал: - Напевно вдома забула! *************** Та щоб вам, друзі мої, потонути в Любові! Та щоб ви провалилися в безодню Ніжності! Та пропадіть ви на Мальдівах на місяць! Та я бачити вас не хочу...сумними! ************* Учитель: - Коля, ти чому спізнився на урок? Коля: - Одна жінка втратила на зупинці 100 доларів. - І що, ти допоміг? - Ні, я стояв на купюрі і чекав, поки жінка піде. ************* У ресторан заходить молодий чоловік і замовляє в офіціанта пляшку горілки, потім кличе його і просить поміняти пляшку горілки на пляшку коньяку. Бере випиває коньяк і прямує до виходу... Офіціант: - Молодий чоловіче, ви ж не заплатили за коньяк! - Так я ж вам за нього пляшку горілки віддав! - Так ви ж і за горілку не платили. - Так я ж її і не пив!!! ************** - Фу, що це за фігня? - Гівно верблюда. - Ти офігів?! - Ну ти ж сам просив привезти тобі що-небудь з Єгипту...
Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 26.08.2017, 15:09
Дата: Понеділок, 28.08.2017, 11:56 | Повідомлення # 296
V.I.P
Країна:
Статус:
Львів. Затишна кав'ярня. Сидять хлопці, п’ють каву… Коли один забігає та кричить: - Хлопці! Москалі наших бьють!… Всі підскочили та вилетіли з кав'ярні на допомогу, а один залишився – сидить, увесь побілів, зуби зчеплені, очі вилізли, руками за край столу вчепився, ледве тримається. Господар до нього: - Що трапилось?… - Ой, -каже – Всравсь… - Що, від жаху?… - Та ні – від люті… *********** Розмова двох подруг: - Скільки ти дала за цю каблучку? - Два рази. ********** Сидить мужик, з бодуна злий, на кухні. Дружина сніданок готує. Мужик раптово хапає кота і викидає у вікно. Дружина: - Ти що, очманілий? - У всіх коти як коти, тихі, а цей - топ-топ, топ-топ!
Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 28.08.2017, 11:59