Дата: Вівторок, 08.05.2018, 02:50 | Повідомлення # 301
V.I.P
Країна:
Статус:
- Вовочка, а чому в тебе такі великі вії? - Марічка, це тому, що в дитинстві я багато плакав. - Вовочка, краще б ти в дитинстві багато пісяв.. Доброта-вище всіх якостей.
Дата: Четвер, 10.05.2018, 20:03 | Повідомлення # 302
V.I.P
Країна:
Статус:
Ніщо так не прикрашає сплячу жінку, як маленька дитина, що сидить поруч з фломастерами.
-Куме маєте таку файну жінку,як на неї гляну,то мушу собі тихенько казати "і не введи мене у спокусу..." - Ой братчику, якбисьте пізнали її ближче, то б казали голосно "визволи мене від лукавого..."
— Риболовля — спорт чи мистецтво? — Коли ловиш рибу — спорт, а коли потім розповідаєш про це - мистецтво!
Дуже п'яний молодик намагається дійти до дому. Але це йому дається важко: крок вперед - три назад. За ним спостерігає бабуся. Не витримує: - Синку!... Іди задом - швидше дійдеш...
На побаченні хлопець запитує дівчину: — Ти, мабуть, малювати любиш? — Так, а як ти дізнався? — По бровах видно!
На прийомі у психотерапевта: - Лікарю, я – невдаха! - Людину, здатну платити за мої послуги, важко назвати невдахою. Доброта-вище всіх якостей.
Дата: П`ятниця, 11.05.2018, 21:43 | Повідомлення # 303
V.I.P
Країна:
Статус:
Круто ж у селі влітку відпочивати! Хочу - перу, хочу - прибираю, хочу - прасую... Набридне - можу взагалі на город піти, сапати, копати, полоти... І канікули за таким відпочинком не проходять, а пролітають! Доброта-вище всіх якостей.
Дата: Неділя, 13.05.2018, 11:36 | Повідомлення # 306
V.I.P
Країна:
Статус:
У Януковича зламалася машина біля психушки, поки машину ремонтували він вийшов подихати свіжим повітрям. І тут йому псих з вікна кулак показує. Ну і Янукович йому кулак. Псих йому два кулаки. Янукович покрутив пальцем біля скроні, мовляв дурень і поїхав. Розповідає Азарову, ось такий дурень був, він мені кулак ну і я йому, він мені два, я біля скроні покрутив, мовляв дурень. А псих у себе там розповідає: Януковича бачив. Показую йому, тримай міцніше Україну. Він показує, тримаю. Я йому двома руками тримай, а він мені показує "мізків не вистачає". Доброта-вище всіх якостей.
Дата: П`ятниця, 18.05.2018, 10:51 | Повідомлення # 307
V.I.P
Країна:
Статус:
Мій вчора прийшов в 4 ранку, а я лежу и роблю вигляд, що сплю. Він бере стільчик сідає навпроти мене і дивиться. Я не витримую і питаю: - Що ти робиш? А він мені у відповідь: - Хочу сидіти в першому ряді, коли КОНЦЕРТ почнеться Доброта-вище всіх якостей.
Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 18.05.2018, 10:53
Дата: Понеділок, 21.05.2018, 10:38 | Повідомлення # 309
V.I.P
Країна:
Статус:
– Грицю! Ким працює твій батько? – Мій батько – соліст! – А де ж це він співає? – Він не співає, а солить огірки, помідори та капусту на консервному заводі! – каже малий.
Мама каже дівчинці: – Якщо ти не їстимеш манної каші, я покличу бабу-ягу. – Мамо, невже ти думаєш, що вона її буде їсти?
– А у мене кішка незвичайна, думаю в цирк її віддати. – Що ж в ній незвичайного? – Бачиш фотографію? – Бачу. І що? – Це вона сама зробила! Доброта-вище всіх якостей.
Дата: Середа, 23.05.2018, 22:41 | Повідомлення # 311
Адміністратор
Країна:
Статус:
Їде новий росіянин на 600-ом мерсі. За ним швидка і пожарка. Даішник гальмує мерс, даючи шлях спец машинам. Але і ті гальмують. Даішник дивується і до НР - ??? Той: ну ви ж самі вимагаєте показати то вогнегасник, то аптечку ....