Архів матеріалів - TV-SAT
FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 06:38

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » Архів матеріалів
Український телеканал « PRO BCE »

змінює орбіту




21 грудня з орбітальної позиції 4,8 гр.с.д. (супутник Astra 4A) почалося

мовлення
«Першого розважального телеканалу« PRO BCE ».


Для цього на супутнику була задіяна додаткова транспондерні ємність. Мовлення каналу здійснюється у відкритому вигляді 24 години на добу.

Нагадаємо, що раніше телеканал «PRO BCE» здійснював мовлення з супутника Eutelsat W3C (16 гр.в.д.). Втім, станом на сьогоднішній день, канал продовжує паралельне мовлення з двох орбітальних позицій. Як довго триватиме трансляція сигналу з двох супутником в даний час не відомо, але з часом канал припинить роботу на Eutelsat W3C.

Параметри мовлення: супутник Astra 4A (4,8 гр.в.д.), частота 12284 МГц, поляризація: вертикальна, швидкість потоку 27500 симв / с, FEC: 3 / 4

... Читати далі »
Переглядів: 1109 | Дата: 23.12.2011 | Коментарі (0)

Новий "Tonis" виділить для обговорення

соціальних тем вечірній прайм




Частина вечірнього прайм-тайму будніх днів оновлений телеканал «Tonis» присвятить обговоренню гострих соціальних питань.
У рамках нового проекту «Соціальний статус» кожному дню тижня буде відповідати певна тема. «Пенсійна реформа, соціальна держава, здоров'я громадян, житлово-комунальна сфера, правова держава - на кожен день заплановано окреме обговорення. Це зроблено для зручності глядачів, які будуть знати, що в ефірі існує певний порядок. Для аудиторії, на яку в основному орієнтується оновлений «Tonis», це має велике значення », - уточнила прес-служба.

На проекті «Соціальний статус» працюватиме цілодобова телефонна лінія. Інформація, яка надходить від телеглядачів, буде аналізуватися і послужить матеріалом для подальших програм, а найбільш гострі питання ведучі проекту тут же поставлять в прямому ефірі запрошеним гостям - фахівцям різних сфер діяльності і представникам владних структур, підкреслила прес-служба.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2011 року телеканал «Tonis» вперше в Україні почне мовлення в HD-форматі, змінить бренд на латинське ... Читати далі »
Переглядів: 863 | Дата: 01.12.2011 | Коментарі (0)

Тоніс запланував на 1 грудня перезапуск

З 1 грудня телеканал Тоніс планує оновити формат.


Про це повідомляє Телекритика з посиланням на недавно призначеного генерального директора каналу Олександра Бутко.


На підтримку запуску оновленого телеканалу в київському метрополітені (на постерах у вагонах метро) почалася рекламна кампанія, що просуває Тоніс
як HD-канал (він отримав відповідну ліцензію Нацради).

Крім того, в ефір Тонісу вийде соціальне ток-шоу "Соціальний статус" і лінійка проекту "Країна рад". Раніше Тоніс оновив логотип на латинське написання -
tonis.

Оскільки в майбутньому Тоніс намір позиціонуватися як "Перший соціальний
канал", то, за словами керівника інформаційної служби Миколи Дьяченко, в
новинах мовника буде присутній тільки соціальна тематика. "Стоїть завдання максимально відійти від політики і постійної присутності депутатів", - сказав він.
Так, вже з 1 грудня служба новин змінить ... Читати далі »
Переглядів: 1053 | Дата: 16.11.2011 | Коментарі (0)

Зеленський знову генпродюсер «Інтера» ?



Володимира Зеленського знову призначено генеральним продюсером «Інтера».
Про це повідомляє «Дуся».


За інформацією джерел видання, вчора пана Зеленського було представлено частині колективу.

Коло повноважень пана Зеленського у порівнянні з попереднім разом буде розширено.

За інформацією деяких джерел «Телекритики», на призначенні Володимира Зеленського наполіг один з акціонерів АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканалу «Інтер») - російське ВАТ «Первый канал», яке володіє 29% акцій компанії.

У прес-службі телеканалу «Інтер» цю інформацію не коментують, а в прес-службі «Студії Квартал 95» - не можуть підтвердити. Заступник голови правління «Інтера» Сергій Амелічев сказав, що йому нічого не відомо про таке призначення.

Нагадаємо, у серпні Володимир Зеленський ... Читати далі »
Переглядів: 891 | Дата: 16.11.2011 | Коментарі (0)

Головним продюсером Першого Національного

призначений Ілля Ноябрьов




З 14 листопада 2011 головним продюсером Національної телекомпанії України призначений Ілля Ноябрьов.


На Першому Національному Ілля Ноябрьов в даний час вже більше року веде соціальне ток-шоу "Віра. Надія. Любов" - програму, що допомагає людям знайти вихід із ситуацій, які на перший погляд здаються безвихідними, пробуджує в серцях людей співчуття і вчить бути милосердними. Крім того, на Першому Національному запускається проект "Кумири і кумирчики", де Ілля Ноябрьов виступає в якості автора і ведучого.

Ілля Якович Ноябрьов - актор, сценарист, режисер, телепродюсер телеведучий, автор телевізійних проектів: "Я - пам'ятник собі ...", "Острів невезіння", "Золотий гусак", "Показуха", "Афера", "Я все про вас знаю" , "Кумири і кумирчики". Виступав сценаристом і режисером у кінопроектах "Тринадцять місяців", "Повернення блудного батька" і режисером фільму "Індійське кіно". Автор книги кіноповістей "Карабасови сльози". Мав досвід роботи генеральним продюсером на телеканалі ТЕТ і начальником департаменту розважальних програм телеканалу "Інтер". Заслужений ... Читати далі »
Переглядів: 1131 | Дата: 15.11.2011 | Коментарі (0)

Українське телебачення святкує

свій
60-й день народження.




Загалом, перші передачі телевізійного сигналу здійснені в 1925 в Англії та США, пізніше в Німеччині та СРСР (1931).

В Україні перші телевізійні передачі з використанням електронної системи з високим дозволом розпочато 1951 року в Харкові групою радіоаматорів під керівництвом В. Вовчанка. З кінця 1951 почав діяти телецентр у Києві.

З лютого 1960 Початок регулярний обмін телепрограмами між Москвою і Києвом, а з 1961 між Києвом та іншими містами СРСР

З 1967 телецентри УРСР тільки приймали кольорові передачі, а з 1969 Київський, а з 1976 також і Львівський телецентри пересилають кольорові програми. З 1978 всі передачі центральної програми з Москви кольорові.

Нагадаємо, згідно з угодою, підписаною в Женеві 2006, до 2015 року українське телебачення має перейти на виключно цифрове мовлення.

society.
Переглядів: 706 | Дата: 12.11.2011 | Коментарі (0)

'Перший НАЦІОНАЛЬНИЙ'

- на супутнику Astra 1G, 31.5°Е.




Український телеканал 'Перший НАЦІОНАЛЬНИЙ' припинив роботу на супутнику Astra 4A у позиції 4.8 ° с.д.
і переніс мовлення на супутник Astra 1G, 31.5 ° східної довготи, 12090 V, 27500 3/4.


Це перший з основних українських каналів за останній час, який стає недоступний на популярну систему "на три супутники" - 4W-5E-13E.

Останнім часом на таку систему на одну антену можна було приймати в умовно безкоштовному вигляді всі основні українські телеканали і саме така система встановлюється в переважній більшості випадків в Україні.

Тепер для прийому 'Першого НАЦІОНАЛЬНИЙ' потрібно установку додаткової антени.
Не виключено, що в майбутньому й інші телеканали підуть тим самим шляхом перенесення мовлення в позицію 31.5 ° с.д.
Переглядів: 1211 | Дата: 03.11.2011 | Коментарі (0)

5 листопада Перший святкуватиме

день народження
українського ТБ




5 листопада 2011 Перший національний святкуватиме 60 років з дня першого виходу в ефір.
Цей день вважається і днем народження українського телебачення.


Для своїх телеглядачів Перший підготував святковий концерт, пряма трансляція якого відбудеться 5 листопада о 19:20. У концерті візьмуть участь зірки української та зарубіжної естради:

Нані Брегвадзе, Тетяна Овсієнко, Ніна Митрофанівна і Тоня Матвієнко, Наталія Могилевська, гурт "Пісняри", Юрій Рибчинський, Микола Гнатюк, Наталія Бучинська, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Михайло Поплавський, Дмитро і Назарій Яремчуки, Степан Гіга, Матіас, Наталія Валевська, Іво Бобул, Alyosha, Світлана та Віталій Білоножки, Злата Огнєвіч, Оксана Пекун, Руслана Лижичко, Михайло Грицкан, Володимир Гришко, Едуард Романюта, Дмитро Гордон, Надія Шестак, Євгенія Кропівцева, Камалія, Гарік Кричевський, театр пантоміми "Мім і Річі ", Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, команда "Золотих гусаків" та інші зірки.

Святкова концертна програма буде розділена на ... Читати далі »
Переглядів: 1053 | Дата: 31.10.2011 | Коментарі (0)

Музичний канал TV DISCO з'явився на Hot Bird 13°E



Шановні музичні меломани і телеглядачі приймаючі сигнал з супутника Hot Bird 13°E, 27 вересня 2011 року почав офіційне віщання музичний телеканал TV DISCO компанії 4fun Media.
На рубежі третього і четвертого кварталу 2011 року, компанія 4fun Медіа SA запустив новий музичний канал TV DISCO. Станція представляє танцювальну музику (дискотека, танці, Eurodance). Його запуск був однією з цілей акції компанії і є важливим елементом стратегії Ради 4fun Медіа SA. Вона припускає постійне розширення свого портфеля тематичних каналів музики і розваг, який визначається з урахуванням переваг глядачів в Польщі. Ідея телебачення профільованого діско є результатом дослідження музичних переваг поляків, які показують, що близько 48% поляків у віці 16-49 років і тому важливо з погляду віку глядачів каналу.

Запуск телеканалу такого профілю виправдовує значний комерційний потенціал і відсутність конкуренції в цьому сегменті ринку. TV DISCO - пізнавальний музичний канал і буде привабливим як для глядачів, рекламодавців і операторів кабельного телебачення. TV DISCO направлений як тим, хто живе в невеликих містах, де панує музика Eurodance, банкети і дискотеки, а також в крупніших містах, де панує дискотека 70-х, 80-х або 9 ... Читати далі »
Переглядів: 2188 | Дата: 06.10.2011 | Коментарі (0)

Вітаємо З Днем незалежності України ! ! !


Переглядів: 1418 | Дата: 24.08.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
Copyright TV-SAT © 2009-2023