Архів матеріалів - TV-SAT
FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 22:43

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » Архів матеріалів
Нацрада продовжила

ліцензію ТЕТу на 7 років




Національна рада з питань радіомовлення продовжила ліцензію телеканалу ТЕТ на 7 років.
Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 10 серпня.

Член Нацради Лариса Мудрак зазначила, що ліцензія № 11-45 від 29.11.2001 року на мережу з 85 каналів продовжена при переході компанії на цифру.

Нагадаємо, окрім цього канал ТЕТ має дві ліцензії: на ТВК 21 у місті Марганець та на ТВК 42 у Києві.
Перша ліцензія діє до 2014 року, а друга в 2013 році.

За словами пані Мудрак, результати перевірки позитивні: «нечисленна порушення прийняті до відома. Зауважень немає ».

Член Нацради Оксана Головатенко зазначила: «Прекрасний телеканал для дівчат. Дивлюся, і він мені подобається ». А у відповідь на питання генерального продюсера ТЕТу Ірини Костюк: «Лунтика дивитеся?» Відповіла: «Улюблений мультфільм».

«Телекритика»
Переглядів: 799 | Дата: 12.08.2011 | Коментарі (0)

Телеканал “ ТЕТ ” запускає

телевізійний журнал
“ ТЕТ 2.0 ″




Телевізійний журнал з життя та про життя підлітків. Принципово нова інтерактивна програма, в якій ведучі та глядачі самі вирішують, що і як має відбуватися в ефірі. Новий рівень свободи та розкутості. Жодних правил та цензури. Тінейджери – які вони є! Яскраві, неординарні та драйвові!

Покликання ТЕТ 2.0 – поліпшувати настрій та постійно нагадувати: життя – це свято! Разом ми розфарбуємо кожен його день у неповторний колір

ТЕТ 2.0 змінює стандартні уявлення про молодіжний формат. Ніяких суфлерів та завчених фраз. Замість звичної студії – прозорий супер-автомобіль, що завжди опиняється в епіцентрі найгарячіших та найцікавіших подій. Кожен глядач ТЕТ 2.0 може відчути себе журналістом і співтворцем програми, знявши сюжетна телефон чи побутову камеру!

Кожна історія в ефірі ТЕТ 2.0 тільки про те, що турбує і розважає сучасну олодь! Інтерактивні репортажі з фестивалів та концертів, руйнування міфів, дослідження таексперименти, рішення неможливих завдань, конкурси, флеш-моби, стріт-танці та екстрім. Ведучі ТЕТ 2.0 – троє яскравих, ще не загнаних у штампи і фут ... Читати далі »
Переглядів: 1487 | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (0)

Група "Інтер"підсилила позиції

своїх нішевих телеканалів


За результатами першого півріччя 2011 року всі нішеві телеканали Групи «Інтер» (UA Inter Media Group Limited) - «Мега», «Ентер-Фільм», «Enter Music», «К2» і «MTV Україна», - після перепозиціонування продемонстрували впевнене зростання за своїм цільовим аудиторіям. Частка телеперегляду каналів по комерційній аудиторії 18-54 виросла на 74%.

Завдяки новому позиціонуванню, продуманої програмної політики і чіткого планування сітки програм нішеві канали Групи «Інтер» стали більш зрозумілі і близькі глядачеві. Згідно з відповідними показниками першого півріччя 2011 року, загальна частка телеперегляду групи нішевих телеканалів за комерційною аудиторією 18-54 (міста 50. Тис. +) виросла на 74% - з 1,29% до 2,25%.
Так, порівняно з першим півріччям 2010 року, зростання середньої частки перегляду телеканалу «Мега» за цільовою аудиторією 18-45 (міста 50 тис. +) за аналогічний період 2011 року склав 68% - з 0,56% до 0,94% .
Динаміка зростання середньої частки перегляду каналу «Ентер-Фільм» за вказаний період по аудиторії 18-54 (міста 50 тис. +) склала 107% - з 0,30% до 0,62%. А частка перегляду каналу «К2» відповідно зросла на 121% - з 0,19% до 0,42% (жінки 18-54, міста 50 тис. +).

У планах группи нішевих каналів Групи «Інтер» на друге пів ... Читати далі »
Переглядів: 834 | Дата: 09.08.2011 | Коментарі (0)

"1+1" купують футбольний пул

за $30 мільйонів




Канал "1+1" скоріше за все буде офіційним транслятором української Прем'єр-ліги на найближчі три сезони.

Про це повідомляють джерела "Чемпіона" в львівських "Карпатах".

"Плюси" готові викласти за це мінімум 30 мільйонів доларів.

На право показу Прем'єр-ліги також претендував канал "Футбол" (холдинг ТРК "Україна").

Але "пропозиція "Футболу" у набагато разів менша", - зазначило наше джерело.

Джерело:
Переглядів: 651 | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (0)

Група «1+1» подала заявки

на
цифровий конкурс



Заяви на конкурс на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, -2, -3 та -5 подала група «1+1» та близько 20 місцевих і регіональних телекомпаній. Про це «Телекритику» повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов.

За його словами, заяви на місця в загальнонаціональних мультиплексах подали телеканали «1+1», ТЕТ і «2+2». «Вони повідомили, що уклали угоду з провайдером, і прислали нам копію цих договорів», - сказав він.

Також заявки подав телеканал «Сіті», але не в загальнонаціональний мультиплекс, а на місця для регіональних і місцевих компаній. Він претендує на понад 40 частотних присвоєнь майже в усіх областях України.

Нагадаємо, що телеканал групи «1+1» УНІАН-ТБ уже має ліцензію на мовлення в МХ-4. Однак за новим Планом розвитку національного телерадіоінформаційного простору розвиток четвертого мультиплексу посунули на 2013-2015 роки. Водночас мовлення в мультиплексах МХ-1, -2, -3, та -5 має розпочатися вже у 2011 році.

Нагадаємо, прийом заяв на участь у цифровому конкурсі розпочався 20 травня і три ... Читати далі »
Переглядів: 1019 | Дата: 28.05.2011 | Коментарі (0)

Кубок Короля

20 квітня Телекомпанія НТВ-ПЛЮС проведе пряму трансляцію фінального матчу Королівського кубка Іспанії, в якому зійдуться два гранди іспанського футболу - «Барселона» і мадридський «Реал».

«Барселона» - «Реал» (Мадрид)
середа, 20 квітня | 10:00
Інфоканал (пряма трансляція)
Перегляд (анонси, коментарі) можливий з 10.00, початок прямої трансляції матчу заплановано на 23.30 (по Москві)
.

109-й фінал Кубка Короля - видовище унікальне. І справа не стільки в його поря ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Дата: 20.04.2011 | Коментарі (0)

«Кінорейс 5» НТВ-ПЛЮС стартує «Кращим фільмом року»!

«Кінодром» НТВ-ПЛЮС розширюється!

Починаючи з 22 квітня 2011 року, телекомпанія НТВ-ПЛЮС запускає додатковий канал «Кінорейс 5» в рамках діючої послуги «Кінодром», який дозволить запропонувати нашим абонентам одночасно вже 5 фільмів для замовлення. Тепер вибір буде ще багатшими!

Першим фільмом нового Кінорейса стане тріумфатор останній церемонії «Оскар», лауреат премії в 4 номінаціях: за кращу чоловічу роль, кращий сценарій, кращу режисуру і як «Кращий фільм року» - «Король каже!».

Кінорейс 5
Мова мовлення: Російська
Транспондер 29
Частота мовлення, MHz 12265 МГц
Поляризація Кругова ліва
Швидкість потоку, SR 27500
Формат мовлення MPEG-2 ... Читати далі »

Переглядів: 1409 | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (0)

Компанія Dolly Buster викупила RedHot Sex

Телекомпанія RedHot Sex була викуплена компанією Dolly Buster Media, обличчям якої є відома актриса еротичного жанру Доллі Бастер.

У результаті цієї угоди, всі телеканали RedHot Sex з 1 травня будуть перейменовані. Група каналів телекомпанії RedHot Sex була доступна тільки для власників карт Redhot (ProvID: 042200). Угода спричинила також завершення співпраці з мовником Free-X TV (кілька місяців телекомпанії працювали під назвою Free-X Redhot).
На телеканалах транслюватимуться матеріали з існуючого архіву RedHot Sex, доповнений продукцією Dolly Buster Media. Нинішній власник Turbosat залишиться єдиним дистриб'ютором карток - к ... Читати далі »

Переглядів: 1150 | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (0)

Канал «Футбол +» почне

мовлення з 1 березня

Телеканал «Футбол +» запускається 1 березня 2011 року і вестиме мовлення за ліцензією каналу «Новини», в яку були внесені зміни. Про це в бесіді з «МедіаБізнесом» сказав директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.

Відповідне рішення про переоформлення ліцензії каналу «Новини» було прийнято сьогодні на засіданні Нацради з питань теле-і радіомовлення.

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, телевізійна група «України» звернулася до держорган з проханням повністю переоформити ліцензію на можливість супутникового мовлення каналу «Новини».

Так, ТРК «Україна» відмовляється від формату «Новини», що допускається законом у випадку зі супутниковим мовленням, каже пані Мудрак.

Отже, повністю змінюється програмна концепція мовлення, логотип, оператора телекомунікацій, час мовлення та інше, зазначила вона.

За словами Олександра Денисова, до такого кроку керівництво каналу підштовхнула затримка з офіційним прийняттям формули щодо ліцензійного збору з боку держави.

Саме через це канал з вересня 2010 року не міг заплатити збір за ліцензію телеканалу «Футбол +» і, відповідно, розпочати мовлення.

Як повідомлялося раніше, ... Читати далі »

Переглядів: 1779 | Дата: 26.02.2011 | Коментарі (0)

"Футбол +" у лютому не запуститься


Вихід в ефір телеканалу "Футбол +" знову відкладено. Про це розповів Олександр Денисов у ексклюзивному інтерв'ю ТелеПростору, яке незабаром з'явиться на ресурсі.

"Судячи з усього, "Футбол +" у лютому запущений не буде. Ми досі не можемо оплатити ліцензійний збір, формула розрахунку якого до цього часу не прорахована Кабміном. Сподіваємось, ми це зробимо в березні" - заявив Олександр Денисов.

У той же час, проект постанови Кабінету Міністрів України, яким пропонується спростити методику розрахунку ліцензійного збору за телерадіомовлення, уже оприлюднений на сайті Державного комітету з телебачення і радіомовлення України, однак у Телекомунікаційній Палаті України (ТПУ) упевнені, що в проекті не дотримуються принципи технологічної нейтральності і пропорційності при підрахунку плати за ліцензії для підприємств, що використовують різні технології.

Нагадаємо, "Футбол +" буде преміальним каналом, який, у першу чергу, зосереджуватиме увагу глядачів на прямих трансляціях поєдинків чемпіонатів Англії та Німеччини.

Володимир Мула

Переглядів: 744 | Дата: 10.02.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »
Copyright TV-SAT © 2009-2023