FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 01:07

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

DMishaДата: П`ятниця, 14.12.2012, 22:13 | Повідомлення # 76
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Конєц Свєта вже 40 років... мешкає у Полтаві....



В Україні знайшлася жінка, яка вже 40 років за паспортом- Конєц Свєта.

Майже 65 років вона жила звичайним життям, поки його не зіпсувало пророцтво майя, йдеться у сюжеті ТСН.

Про полтавку з незвичним поєднанням імені та прізвища - Конєц Свєта дізналися журналісти, і тепер жінка тільки те й робить, що відбивається від них на ринку, де працює продавцем, і вдома.

Зауважимо, що жінка із справді фатальним поєднанням імені та прізвища - єдина у Полтаві. Жителі будинку пишаються знаною сусідкою, з задоволенням переповідають про неї байки і охоче жартують про кінець світу. Люди переконують, відколи пані Світлана тут оселилася - жодних катаклізмів не було і нічого дивного у імені її не вбачають.

Натомість людей іншого мікрорайону таке словосполучення вражає. Сама Світлана Конєц каже, що 40 років з таким прізвищем живе, й вже звикла під час знайомств у людей викликати подив. Пані Світлана розповідає, що прізвище Конєц - російське, дісталося їй від коханого чоловіка, нині покійного.

Вона зізнається, що в їхній родині могла бути іще одна Конец Света - невістка, але та засоромилася і змінила прізвище.

У зв'язку з ажіотажем навколо 21-го грудня, яке багато хто тісно пов'язує і з її прізвищем, телефон - "червоний" від дзвінків. Нині жінка прагне відімкнути телефон і зосередитися на тому, як гідно зустріти свій День Народження. Вона зауважує, що до кінця світу не готується і не хоче до нього готуватися. А прогнозований майя кінець світу жінка зустрічатиме вдома, біля телевізора, зі своїм чорним котом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 15.12.2012, 09:12 | Повідомлення # 77
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Як правильно зберігати хліб?



Різні типи хліба мають різні терміни зберігання.

Загальне правило, яке можна запам’ятати: чим більше в хлібі вологи, тим довше він не зачерствіє.

Французький багет і італійський хліб -1-2 дня

Білий хліб – 2-3 дні

Житній хліб – 3-5 днів

Поради щодо зберігання хліба:

-Тримайте хліб в прохолодному сухому місці, закритому від прямих сонячних променів.

-Хліб з хрусткою, твердою скоринкою потрібно зберігати в паперовій упаковці

-Хліб з м’якою кіркою і великим вмістом вологи варто зберігати в пластиковому пакеті або іншому щільно закритому контейнері.

-Не зберігайте хліб у холодильнику. Це змушує його черствіти ще швидше через кристалізацію крохмалю.

-Якщо ви купили хліб ще теплим, залиште його без упаковки, поки він не охолоне, інакше це прискорить розвиток цвілі.

- Хліб можна заморожувати і зберігати в такому вигляді протягом декількох місяців. Потрібно звернути його в щільний пластиковий пакет і заморозити, попередньо нарізавши. Розморожувати його варто при кімнатній температурі, що займе кілька годин.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 15.12.2012, 21:15 | Повідомлення # 78
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Соратниця Януковича хизується свастикою на шиї .....

Одна з найвпливовіших жінок країни, віце-прем’єр Раїса Богатирьова одягла на шию намисто, яке може викликати неоднозначну реакцію.

Фотограф Влад Мусієнко виклав у Facebook фото, на якому шию Богатирьової прикрашають коралі зі свастикою, пише Таблоїд.


Богатирьова вдягла свастику...

З одного боку, свастика є одним з найдавніших символів Сонця, який використовувався у різних релігіях.

Але, як відомо, у 20-х роках 20-го століття Гітлер обрав свастику у якості емблеми нацизму.

Тож зараз у багатьох цей символ спершу викликає саме асоціації з нацистами.

Який зміст вклала у своє намисто Богатирьова – не відомо. Але, як написав автор цього фото у соцмережі: "Якби у такій прикрасі з’явилась Фаріон? сказали би "фашистка".

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 16.12.2012, 16:26 | Повідомлення # 79
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українці останній день насолоджуються курінням.....



В Україні сьогодні останній день, коли курці можуть безперешкодно отруювати тютюновим димом оточуючих в кафе, барах, ресторанах, на вокзалах і в аеропортах. Завтра, 16 грудня, набуває чинності закон України про заборону куріння в громадських місцях.

Відповідно до закону, палити буде заборонено: у закритих приміщеннях місць громадського харчування (зараз не менше 50% площі відводиться для залів з ​​курящими відвідувачами); у ліфтах і таксофонах; в установах охорони здоров’я; на дитячих майданчиках, в під’їздах житлових будинків.

Штраф за куріння в недозволених місцях встановлений від 1 до 10 тис. грн. За розміщення попільничок або куріння в ресторанах законом передбачається штраф від 1 до 10 тис. грн, а невідведення спеціальних місць для куріння, необладнання їх витяжкою або іншими засобами для видалення тютюнового диму також карається штрафом в розмірі від 1 до 10 тис. грн.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 23.12.2012, 21:57 | Повідомлення # 80
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Якщо ви сидите в соцмережі, то тепер зрозуміло, чому у вас товстий зад.....



Facebook, My Space, Twitter та інші популярні соціальні мережі підвищують самооцінку користувачів. А заодно і вагу їхнього тіла.

Як повідомляє The Daily Mail, такого висновку дійшли вчені Колумбійського університету. Спостерігаючи за зміною в звичках і поведінці активних користувачів соцмереж, дослідники встановили, що в таких людей підвищується відчуття власної значущості та самооцінка.

Науковці провели експеримент, під час якого спостерігали за поведінкою користувачів Facebook, коли вони не онлайн. Вчені встановили, що такі люди більше приділяють уваги своєму іміджу на їхній сторінці, ніж своїй зовнішності. Саме через це у них паралельно зменшується самоконтроль і самоорганізація.

Користувачі соцмереж швидше наїдяться шкідливої їжі з фаст-фудів ніж приготують щось корисне. А це в свою чергу відображається на їх вазі.

"Активні користувачі соцмереж частіше за решту страждають від ожиріння через зниження самоконтролю і самоорганізації. До того ж такі люди ведуть малорухливий спосіб життя. Насправді це може викликати значно серйозніші наслідки, ніж ожиріння", - йдеться в доповіді вчених Колумбійського університету.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 24.12.2012, 20:02 | Повідомлення # 81
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У Росії вже планують переселити 7 мільйонів галичан до Сибіру....



Після можливого вступу України в Митний союз необхідно переселити 7 мільйонів українців у Сибір - для створення "демографічного кордону проти китайського напливу".

Про це в ході круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" у Південному федеральному університеті заявив секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Єдина Росія" Антон Бредихін.

Він, зокрема, презентував проект комплексного аналізу регулювання міграційних потоків у Сибір і на Далекий Схід "Єрмак 2.0".

"Буду стислим: базова суть питання полягає в створенні сприятливої основи для міграції (на початку трудової) на територію Північного Сибіру 7 млн українців, в основному з Західної частини країни, на Південь Сибіру - Забайкалля - 3,5 млн кавказців, і дисперсне розселення шляхом перенаправлення міграційних потоків з Центральної Росії в Зауралля 5 млн таджиків і киргизів", - зазначив він.

"Лише так, при тенденції скорочення населення Сибіру ми можемо створити перший демографічний кордон проти китайського напливу", - вважає Бредихін.

За його словами, вибравши шлях на об'єднання з іншими країнами, Росія продовжує забувати про те, що російське Зауралля продовжує залишатися малонаселеним. Це, на думку Бредихіна, і є зворотним боком медалі інтеграції. Як він зазначив, у Сибіру Росія стикається з Китаєм, який планомірно і точково управляє своєю діаспорою - хуацяо, чисельність якої в Росії з кожним днем тільки збільшується.

Разом з тим, говорячи про необхідність заселення цієї частини Росії, Бредихін нічого не сказав відносно необхідності переїзду самих росіян в ці малозаселені регіони РФ.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 04.01.2013, 00:24 | Повідомлення # 82
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Европа попрощалась с «лампочкой Ильича»

Европа попрощалась с «лампочкой Ильича»



В последний день текущего года страны Европейского союза полностью откажутся от использования лампочек накаливания, передает Le Soir.

ЕС постепенно реализовывал политику отказа от лампочек накаливания - первыми в 2009 г. ушли в историю лампы мощностью в 100 Вт. Затем настал черед 60, 40 и 25 Вт лампочек. В качестве основного аргумента данного решения Еврокомиссия приводит тот факт, что прослужившие почти два столетия лампы накаливания используют для освещения лишь 5% энергии, растрачивая остальные 95% на нагрев.

Евросоюз решил заменить их светодиодными, флуоресцентными и галогенными лампами. В 2011 г. только 10% населения выбирали светодиоды. Но власти ЕС рассчитывают, что уже к 2016 г. рост объема продаж этих ламп составит 40%, а к 2020 г показатель достигнет 63%.

PS..Скрытая реклама энергосберегающих лампочек?

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 04.01.2013, 00:26
DMishaДата: Понеділок, 07.01.2013, 19:47 | Повідомлення # 83
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Дев'ять місяців ображений чоловік живе на дереві ......



Через образу на свою дружину мешканець Мумбаї заліз на дерево гуави і не збирається спускатися поки дружина не попросить вибачення.
Санжай застукав свою дружину з коханцем у ліжку.

Проте він не став переслідувати коханця або карати свою дружину. Він відвіз дружину в рідне село, де хотів, щоб вона вибачилася перед ним за зраду. Почувши від дружини відмову, він заліз на дерево і став чекати заповітних слів.

Цей протест триває вже дев'ять місяців. Спочатку Санжай їв плоди дерева, потім став брати продовольство з землі. Ображений чоловік заявив, що при спробі зняти його насильно, він накладе на себе руки. Їсть, спить, справляє нужду Санжай на дереві. Його ж благовірна давно повернулася до коханця і вибачатися перед чоловіком не збирається.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 09.02.2013, 13:31 | Повідомлення # 84
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Бездомне маленьке щеня.....

Quote


Бездомный маленький щенок
С такими добрыми глазами,
Забытый всеми, одинок,
Тепла лишен и брошен нами.
Он дарит людям нежный взгляд-
Ведь жизнь его, такая мука.
И как бы просит всех подряд:
Впустите в дом меня без стука.
Возьми меня, и назови
Той кличкой, что так сердцу мила,
Оставь хотя бы до зари,
Что бы вернулась к псине сила.
Но мимо граждане бегут -
Им не нужны собачьи ласки.
Коты и крысы дома ждут,
Надев на морды счастья маски.
Промок малыш, кругом вода.
Льёт дождь уже вторые сутки.
И псине страшно иногда
А иногда так просто жутко.
А с голоду живот бурлит,
Да лапам холодно к тому же.
Пустите люди, говорит,
Смотрите, я уже простужен.
Бездомный маленький щенок,
Промокший весь, как этот город.
Хозяев так найти не смог
И ждёт его мороз и голод.
Вглядись, вдруг ты его поймёшь
И приюти, не пожалеешь -
Ты друга навсегда найдёшь,
Коль грусть с тех глаз согнать сумеешь.

Аліна Крамарчук.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 06.08.2013, 00:17 | Повідомлення # 85
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Дивні дощі....



"Дощ іде! Йде дощ! Ах, який дивний дощ"

Історії про те, що з неба іноді падають речі, розповідали ще з давніх часів. Жаби, риби, собаки, кішки, камені, щури ... Як стверджують свідки, ці речі ставали жертвами сил гравітації після того, як їх підняли з повітря невідомі сили. Адже те, що піднялося обов'язково має впасти.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 09.08.2013, 14:39 | Повідомлення # 86
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Нинішний улов, мого друга....



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 10.08.2013, 23:46 | Повідомлення # 87
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Цінності життя)))))



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 11.08.2013, 10:46
DMishaДата: П`ятниця, 05.09.2014, 23:29 | Повідомлення # 88
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Карпа показала тіло у жовто-блакиті для "товаріща Х*йла".




Співачка та письменниця Ірена Карпа долучилася до всезагального жовто-блакитного психозу. На пляжі в Іспанії гостра на язик зірка вітчизняної літератури показала тіло у купальнику патріотичних кольорів.

Світлинами Ірена поділилася у Facebook та зауважила, що зробила це для "товаріща Хуйла".

"От ми й дожили часу, коли українська символіка стала на менш трендовою за яку-небудь американську з нашого дитинства чи британську з тінейджерства. Дівчатка, тренд - у люди! Надіюся і вас в такому бачити в наступному сезоні;) ну і короткий меседж цього тьолко-сету для товаріща Хуйла з маленьким хуйлом: read between the lines, asshole!" - написала Карпа.
Мати двох дітей Карпа оголилася. Але не просто так, а з меседжем для Путіна
DMishaДата: Субота, 06.09.2014, 21:52 | Повідомлення # 89
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Двоє чоловіків зробили неможливе - вони проникли в жерло діючого вулкану ..


Двоє сміливців-дослідників Джордж Куруніс і Сем Коссман спустилися на 400 метрів у жерло діючого вулкана Амбрім в Вануату і зняли відео на краю озера лави, передає newsru.com.Коссман називає вулкан Амбрім одним з найнебезпечніших і важкодоступних на Землі. До вулкану дослідники прилетіли на вертольоті, а потім почали спуск по кратеру, докладно задокументувавши подію на відео.Stormnews з посиланням на блог Куруніса повідомляє, що екстремалам довелося спуститися на 400 метрів вниз. При цьому вони зіткнулися зі сплесками лави, токсичним діоксидом сірки і сильним кислотним дощем.Джордж вказує, що вулкан Амбрім - один з п'яти на Землі, в кратерах яких є постійне озеро лави. Після цієї експедиції, про яку він мріяв багато років, він побував на чотирьох таких вулканах.У коментарях до відео глядачі висловлюють свій захват, закликають вчених до обережності і між справою цікавляться, чи не зустріли сміливці під час спуску в жерло двох гобітів з кільцем.

Epic Volcano Video



Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 06.09.2014, 21:56
DMishaДата: Неділя, 07.09.2014, 11:33 | Повідомлення # 90
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Зимою струм українцям відключатимуть двічі на добу...

Через брак донбаського вугілля ТЕС не можуть повноцінно працювати.

Українцям взимку загрожують планові відключення електрики. У пікові навантаження з 8-ї до 10-ї ранку та з 20-ї до 22-ї вечора населення поринатиме в темряву. Подібна практика віялових відключень застосовувалась у 1990-х.

До нестачі електроенергії може призвести дефіцит палива для українських ТЕС, які виробляють майже половину електрики в Україні. Адже 80 відсотків шахт на Донбасі, які й постачали вугілля для роботи ТЕС, зараз захоплені терористами. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Росія всіма силами намагається обвалити економіку України. Енергетика - одна із головних складових у "чорних планах" Кремля. Перекривши газ, росіяни намагаються тепер позбавити теплові електростанції і вугілля. Не випадково, що всі головні поклади та шахти Донбасу - під контролем проросійських бойовиків. 50 шахт не працюють, а ще 11 – затоплені. Склади розграбовують.

"Приїзжає погрузчиками ціла кавалькада автомобілів і завантажують у Росію. Росія не тільки знищує промисловість, а і грабує все, що можливо", - говорить голова профспілки гірників України Михайло Волинець. Запасів вугілля на українських ТЕС вистачить до листопада, переконує Волинець. Щодня склади зменшуються на 50 тис. тонн. Спалювати мазут у п'ять разів дорожче, проте і його вистачить лише на три дні.

"Вхід в опалювальний період йде з низькими запасами. Є надія, що гідрогенерація витягне пікові навантаження, але це хибна думка", - уточняє експерт енергетичного ринку Олексій Хабатюк. Осінь буде теплою та сухою, прогнозують синоптики. Тому ГЕС матимуть обмежену кількість води.

Вся надія - на атомників. Вони виробляють половину всієї електрики в Україні. Нині підняли потужності АЕС до 60% від загалу. Можуть і більше, проте передати не в змозі. "У нас немає дефіциту. У нас є профіцит. Ми готові й можемо віддавати більше. Проте з точки зору всієї енергосистеми є проблема передавання до конкретного споживача", - підкреслює технічний директор ДП НАЕК "Енергоатом" Олександр Шавлаков.

Енергетики закликають українців економити електрику, шахтарі благають військових звільняти шахти від бойовиків, а в уряді готують графіки відімкнень.

Рубильник можуть вимкнути в будь-яку мить. "Попереджень ніяких не буде. Графіки аварійних вимкнень – одні з крайніх заходів. І тому часу на попередження немає", - розповів технічний директор "Прикарпаттяобленерго" Олег Сеник.

Дефіцит вугілля в Україні збираються компенсовувати імпортною сировиною та обмежити електропостачання Криму. А тим часом виробники ліхтариків, свічок та буржуйок - уже в очікуванні ажіотажу на свої товари.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024